STAY On Track Lounge
Let's do it. Together.

STAY ON TRACK MASTER

STAY On Track Lounge er skabt til dig, der (også) kunne trænge til at hive stikket ud et par timer en gang om måneden. Stoppe op. Trække vejret. Og lige mærke efter. Hvordan det står til. Hvor du er på vej hen. Og hvad der egentlig er vigtigt – lige nu.

Når alt kommer til alt, fører hvert eneste lille valg vi træffer os enten tættere på eller længere væk fra det, vi ønsker os. Og uden et jævnligt realitytjek kan vi hurtigt miste retning og glemme det, vi siger er vigtigt.

Dette er muligheden for at holde snuden i sporet. Så at sige. En mulighed for at blive nulstillet hver måned. Viske tavlen ren. Kigge på det, der skal kigges på for at vi er i integritet. Justere det, der skal justeres, for at vi kan bevare vores autenticitet. Og holde ud at kigge os selv i spejlet. Hver dag. Hver måned.

I hver STAY On Track Lounge:

 • guider jeg dig gennem Stay On Track øvelsen, hvor du får gjort status på måneden, der lige er gået og planlagt de næste 30 dage, så du både får plads til passion, privatliv og projekter, der betyder noget for dig. (En slags mini-mini-nytårskursus hver måned. Imagine!)
 • giver jeg dig – via en enkel skyggeøvelse – mulighed for at identificere og integrere en ny side af dig selv. Det bliver sjovt. Og frisættende.

Tænk på Loungen som en alternativ personlig coachingsession (bare lidt længere og meget billigere), hvor du bliver inspireret, udfordret og holdt til ilden i forhold til dine personlige mål og projekter. Et månedligt pitstop. En lille pause. Lige efter arbejde. Og med tid til at nå at spise aftensmad med familien eller … hey! tage byens bedste takeaway med hjem fra Cofoco Le Marché, lige rundt om hjørnet.

STAY ON TRACK Loungen afholdes i den smukke Sky Lounge i STAY Copenhagen hotellet på Islands Brygge. Eksklusive omgivelser, smuk udsigt og på alle måder højt til loftet. 

Kl. 17.00 – 18.45

Begrænset antal pladser. Først til mølle

Pris: 245 kr. per person

Prisen inkluderer:

 • Adgang til 2 timers STAY on track lounge med Pernille Melsted
 • 1 STAY On Track månedsskema til at holde styr på de næste 30 dage
 • 1 STAY On Track dagbogsark til at holde fokus på det vigtigste hver dag
 • 1 STAY On Track morgenvisualisering indtalt af Pernille
 • 1 STAY On Track aftenvisualisering indtalt af Pernille
 • En kop god kaffe eller te fra Emmerys + lidt sødt

*Månedsskemaet, dagbogsarket og de to visualiseringer bliver sendt til dig i en mail dagen før Loungen afholdes. Du kan med fordel printe arkene ud og tage dem med til Loungen. De er yours to keep – og kan genbruges dag efter dag. Måned efter måned. Til evig tid. Enjoy!

stay-on-track---det-får-du-banner

*STAY Copenhagen er kåret som Danmarks 6. bedste hotel*
*Vinder af Trip Advisor’s Travellers’ Choice™ 2013*

Adresse: Islands Brygge 79A, 2300 Kbh. S

 • Gratis parkering
 • 10 minutters gang fra Dybbølsbro Station (gå over cykelbroen fra Fisketorvet)
 • 15 minutters gang fra Islands Brygge Metro
 • Bus 250 går (næsten) lige til døren

Hold øje med nye STAY On Track Lounges med Pernille i nyhedsbrevet. Ikke tilmeldt nyhedsbrevet? Bliv det her.

Deltagerne siger:

Det betyder meget at det er tilbagevendende, og at det er et mix MIG-tid og refleksion på en dejlig måde.

Loungen bliver ledt på en kærlig og menneskelig måde, og jeg er tryg

Det giver mig fokus på hvad gør mig glad. Jeg har aldrig været så organiseret i mit liv før. Dejligt hver morgen at vågne op og sætte mål og fokus for dagen

Selv om det kunne føles som små og banale ting, jeg skriver, så giver du mig en følelse af, at alt er godt. At jeg er normal, når jeg synes det er svært at overholde mine aftaler med mig selv.

Jeg bruger både morgen og aften visualiseringen. Det har haft stor betydning i det daglige

Pernille, du inspirerer og er varm og venlig i din måde at formidle på.

Det er sådan en indsprøjtning af gode vibes

Jeg synes der er mange gode ting, og en af dem er den store indsats, varme og hjerteblod, du ligger i projektet, Pernille. Det er meget inspirerende.

Der er sådan en god stemning af noget, som er svært at definere. Jeg har det bare trygt og godt, når jeg er i Loungen.

Jeg kan se resultater for mig selv i kraft af, at der er fokus på de små skridt. At jeg kan give mig selv lov til at smide idéen om hvad andre, hvad samfundet, hvad damebladene dikterer og fokusere på MIG i et lukket forum hvor vi alle indrømmer vores fejl og mangler.

Inspiration, inspiration, inspiration! Nu er jeg hver dag meget bevidst om hvad dagens vigtigste opgave er – og at få den gjort! Til glæde og gavn for mit overskud.