Mark Wolynn
3-dages seminar med Mark Wolynn i Danmark

mark-wolynn-author-photo-credit-dawn-hartman

Break the Cycle of Inherited Family Trauma

Første workshop i Danmark med Mark Wolynn. Eneste workshop i Europa i 2019.

Lad ikke fortidens mønstre fjernstyre dig. Få værktøjerne til at bryde nedarvede mønstre sådan at du og dine klienter kan leve et sundere, gladere og mere frit liv.

3-dags workshoppen er for alle, der arbejder professionelt med traumehealing, terapi og mennesker (fx psykoterapeuter, psykologer, familieterapeuter, kropsbehandlere, familieopstillere …) og alle med personlig interesse i traumeforløsning.

Den seneste forskning inden for epigenetik viser, at traumer kan gå i arv.

Mange af os bærer rundt på traumer som i virkeligheden ikke tilhører os. Voldsomme begivenheder i familien som et barns død, krigsoplevelser, økonomisk ruin og alle former for svigt og brud kan sende bølger af chok og fortvivlelse fra den ene generation til den næste. Traumerne går i arv og indlejres i alt fra DNA til vores daglige sprogbrug. Vores forældres og bedsteforældres erindringer, følelser og kropslige indtryk kan leve videre i os.

Eftervirkningerne kan give sig udtryk i stress, angst, skyldfølelse, skam, kroniske smerter og en lang række andre lidelser, som vi ikke kan forstå eller finde nogen forklaring på i vores egen livshistorie – og som traditionel terapi derfor heller ikke altid kan hjælpe med at finde en løsning på.

Mark Wolynn, der er en af de store lærere indenfor familieopstilling i USA, har skabt en ny banebrydende metode til at identificere og forløse nedarvede traumer. Han lærer os at blive detektiv i vores egen familiehistorie og finde frem til de hemmeligheder og ubearbejdede traumer, som vi uvidende bærer rundt på.

Uanset om du allerede arbejder med mennesker eller blot vil lære mere, er Mark Wolynns workshop en fast track til at nye, enkle og effektive redskaber.

I workshoppen vil du bl.a.:

  • lære at identificere de De Fire Ubevidste Temaer der kan påvirke helbred, vitalitet, succes og relationer.
  • lære The Core Language Approach—en specifik spørgemetode designet til hurtigt at afsløre the kilden til ens problematik.
  • lære at identificere traumesproget, som bor nedenunder historien, man fortæller.
  • lære at tracke og tolke spor i ord, følelser, symptomer og adfærd, der leder til uforløste traumer.
  • lære at bruge dialog, billedsprog, ritualer, healende sætninger og andre redskaber baseret på moderne hjerneforskning til at bryde de negative mønstre.

Mark Wolynn demonstrerer hvordan du bliver en detektiv i din egen familiehistorie og giver dig redskaber, du kan bruge i din professionelle praksis.

Gennem oplæg, interaktivt arbejde og familieopstillinger oplever du på egen krop, at selvom disse mønstre måske ikke er startet hos dig, så kan de ende hos dig.

Mark Wolynn er en førende ekspert inden for nedarvede familietraumer. Han er leder af the Family Constellation Institute in San Francisco og forfatter til den prisvindende bog IT DIDN’T START WITH YOU: How Inherited Family Trauma Shapes Who We Are and How to End the Cycle.

www.markwolynn.com

Bogen udkommer på dansk med titlen Du er ikke bare dig den 2. april på Wiboltts forlag, og kan fx købes her.

For mere information om epigenetik og nedarvede traumer:

 

Praktisk om workshoppen

Workshoppen er ledet af Mark Wolynn, som underviser på et letforståeligt engelsk.

Dato: 13 – 15 september, 2019

Tid:
Fredag 13 – 19
Lørdag 10 – 18
Søndag 10 – 17

Der er ingen frokostpause om fredagen. Om lørdagen og om søndagen er der en times frokostpause på egen hånd. Der er flere steder lige rundt om hjørnet (Emmerys, Joe & The Juice, Sticks & Sushi, Social Foodies). Du er også velkommen til at tage din egen mad med.

Der serveres vand/kaffe/te og snacks i løbet af dagen.

Sted: Afholdes hos Blackbird Institute, Aurehøjvej 5A, 2900 Hellerup. Se kort

Early bird-pris indtil 1. maj, 2019: 4.900 kr.

Derefter 5.900 kr.

Indtil 10. april, 2019 kan du også betale early bird-prisen i 2 rater a 2.450 kr.

Tilmeld dig her

Du kan også betale i op til 5 rater (gælder ikke early bird-prisen):

5 rater a 1.180 kr. indtil 10/5
4 rater a 1.499 kr. indtil 10/6
3 rater a 1.970 kr. indtil 10/7
2 rater a 2.950 kr. indtil 10/8

Første rate trækkes ved tilmelding. De restende rater trækkes automatisk med 30 dages mellemrum. Du får en kvitting for alle trækninger.

Der er begrænset antal pladser.

Tilmeldingen er bindende. Du kan få refunderet dit fulde beløb op til 14 dage efter dit køb (gælder dog ikke hvis der er 30 dage eller mindre til kursusstart). Du er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.