Anger release
Bevidst følelsesforløsning

angerrelease_venteliste

Giv slip på vreden – sæt dig selv fri

En gang imellem at det godt at få renset ud; give slip på det gamle, det brugte, det giftige, det der tynger og fylder.

Bevidst følelsesforløsning er ikke noget, vi har så meget erfaring med. Vi er oftest vant til at forløse følelser – især vrede – spontant (og nogle gange lidt for voldsomt) –  eller lægge låg på. Ingen af delene er hensigtsmæssige.

Når vi sluger vores vrede, forsvinder den ikke. Den bor bare ufordøjet indeni os.

Her får du en mulighed for at prøve bevidst følelsesforløsning. Du får lov at give slip på din vrede (og andre følelser) på en sund måde i fuldstændig trygge rammer. Du bliver guidet. Du har bind for øjnene. Der er musik. Du skal ikke tale, dele eller udveksle. Du skal bare være i din egen proces. I et rum med andre, der ligesom dig, gerne vil have lidt mere luft, plads og frihed i kroppen.

Det er især godt for dig, der har det svært med vrede. Dig, der … lægger låg på. Har svært ved at give udtryk for, at du er vred. Har svært ved at mærke den, eller først mærker den for sent.

Men også dig, der godt kan blive vrede, men måske får den forløst uhensigtsmæssigt eller for voldsomt.

Sådan foregår det:

  • Jeg guider en vredesvisualisering og derefter laver vi sammen Oshos Dynamic Meditation*, der varer en time.

På Debbie Fords Shadow Process bruger vi elementer fra Oshos Dynamic Meditation. Her får du lov at opleve den fulde Dynamic Meditation, som består af fem faser og varer en time. Du har blindfold på under hele øvelsen. Selve vredesforløsningen-delen, hvor du råber og skriger, varer kun 10 minutter af de 60 minutter.

Fase 1: Chaotic breathing. 10 min.

Fase 2: Let go! 10 min.

Fase 3: Hoo-breath. 10 min.

Fase 4: Freeze. 15 min.

Fase 5: Celebrate. 15 min.

Du får en udførlig forklaring, så du er tryg, inden vi går i gang. Men der er intet at være bange for. Du har bind for øjnene. Ingen kigger på dig. Du kan give dig selv lov til at være, præcis som du er – med det, der er. Der er høj musik under hele øvelsen. Og du slutter et dejligt sted. Du får ikke lov at hænge i vreden.

Efter de to timer vil du føle dig lettere, gladere, forløst. Muligvis træt. Muligvis fuld af energi.

SKRIV DIG PÅ VENTELISTE, HVIS DU ER INTERESSERET. SÅ FÅR DU DIREKTE BESKED OM NYE DATOER

Meget begrænset antal pladser.

Se også foredraget FORSTÅ DIN VREDE, 2-dages workshoppen FORSTÅ DIN VREDE og 8-ugers forløbet FORSTÅ DIN VREDE

*) Osho [1931-1990] var en kendt indisk guru, åndelig lærer og professor i filosofi. Dynamic Meditation er en meditationsteknik udviklet af Osho. Meditationen begynder med intens fysisk aktivitet, som bygger op til et klimaks efterfulgt af et pludseligt stop, som giver rum for at meditation og stilhed kan indfinde sig som en spontan hændelse.

angerrelease_venteliste