Sæt dig selv fri
- En introduktion til skyggearbejde. Nyt audiokursus.

unnamed-3

 • Ved du kun lidt om skyggearbejde – men ved du, at du bare vil og må vide endnu mere om denne anderledes metode til personlig udvikling?
 • Kunne du tænke dig bedre at forstå hvorfor du er, som du er – og gør som du gør?
 • Længes du efter at vise flere eller andre sider af dig selv?
 • Er du træt af at føle dig låst fast i en bestemt rolle?
 • Dømmer du ofte dig selv – eller andre – for hårdt?
 • Har du brugt alt for meget tid eller energi på at skjule, undertrykke eller “skille dig af med ‘hemmelige’ eller ‘grimme’ sider af dig selv?
 • Kunne du tænke dig at lære at elske disse forhadte sider i stedet?
 • Vil du se, mærke, opleve og opdage hvordan du med skyggearbejde kan ‘genopfinde’ dig selv og træde ud i en ny – og stærkt forløsende – udgave af dig selv?
 • Er du klar til en grundig introduktion, som viser dig hvordan, du bruger metoden i praksis – uden dikkedarer, men helt nede på jorden? En introduktion som sandsynligvis vil både fascinere og chokere dig.
 • Og vil du have adgang til det hele lige nu og her?

Velkommen til Pernille Melsteds helt nye onlinekursus Sæt dig selv fri – en introduktion til skyggearbejde’.

Den mest omfattende, grundige, nede-på-jorden introduktion til skyggearbejde – på dansk.

Skabt til …

 • dig, der er blevet tændt på skyggearbejde og er nysgerrig efter at vide endnu mere
 • dig, der er nybegynder
 • dig, der måske har læst Debbie Fords bøger og vil have flere konkrete værktøjer
 • dig, der vil have det hele genopfrisket
 • dig, allerede ved en masse, men vil have det hele opsummeret på en koncentreret og præcis måde
 • dig, der selv arbejder med skyggearbejde og ikke vil gå glip af noget
 • dig, der lærer bedre ved at lytte end at læse
 • dig, der vil guides via powerfulde guidede visualiseringer.
 • dig, der lærer bedst gennem øvelser.
 • dig, der vil have adgang til gennemarbejdet materiale, du kan høre igen og igen

Du får det hele til ØJEBLIKKELIG download (over 3 timers audio)
595 kr.

 

Sæt dig selv fri – en introduktion til skyggearbejde’ vil du formentlig både blive overrasket og chokeret – og hvis det her er dit første møde med skyggearbejde, vil du med garanti få en række øjenåbnende aha-oplevelser. Både når Pernille Melsted introducerer dig for hvad skyggearbejde er – og hvad du kan bruge metoden til – men også i forhold til dig selv, andre mennesker, dine mønstre, holdninger og handlinger.

 

HVAD GÅR DET DER SKYGGEARBEJDE UD PÅ?
Grundlæggende handler skyggearbejde om at holde dig selv ud, som den du er – på godt og ondt – og målet er ikke perfektion, men balance og helhed.

Du får redskaber til at lære at acceptere og integrere alle sider af dig selv, og ikke forkaste nogle som “dårlige” eller forherlige andre som “gode”. (Og nej, dette er ikke din undskyldning for ikke at spy din galde ud over andre eller på anden måde opføre dig uanstændigt)

Ved at anerkende og acceptere de sider af dig selv, som du har gemt væk, fornægtet og undertrykt, og ved at forstå at alt det, du enten foragter eller forguder i andre, er uintegrerede aspekter af dig selv (skyggesider) får du din frihed og autenticitet igen.

Og når du kan acceptere dig selv 100%, vil du helt automatisk også kunne acceptere og forstå andre (partnere såvel som arbejdskollegaer, børn, veninder, familiemedlemmer og offentlige personer) på trods af deres ellers “utålelige fejl og mangler”.

Resultatet er, at du bliver en mere rummeligt menneske med større autenticitet og fred til at være den, du er (eller længes efter at være).


HVEM KAN BRUGE KURSET?

Det, du lærer i onlinekurset Sæt dig selv fri – en introduktion til skyggearbejde’, vil du kunne drage stor nytte af

 • på et personligt plan
 • i relation til andre fx familiemedlemmer og partner og børn.
 • i jobsammenhæng – uanset om du er medarbejder, leder, selvstændig eller uden job
 • hvis du fx er terapeut, pædagog, lærer eller på anden måde arbejder med mennesker

Effekten er øjeblikkelig og resultaterne er mildest talt transformerende.

SÅDAN FOREGÅR DET:
Du sidder derhjemme i dine egne private omgivelser (måske med benene oppe, uglet hår og en kop varm te i hånden). Du skal hverken spekulere på transport, parkeringspladser eller pæn påklædning. Det eneste, du skal, er at sætte dig godt til rette, læne dig tilbage og tage imod. Luk øjnene og lad mig guide dig igennem kurset. Du kan også høre modulerne på fx din iPod iført løbesko eller til og fra arbejde i din bil.


SE HVAD DU FÅR I DE 10 MODULER HER —>

HVAD KOSTER ONLINEKURSET?

Prisen er 595 kr.
Udover at du med garanti får helt nye indsigter om dig selv, får du helt konkret over 3 timers koncentreret og destilleret undervisning – i alt 10 sessioner, heriblandt guidede visualiseringer og øvelser, tjeklister og mythbusters. Mere end du ville komme hjem med fra en tætpakket heldagsworkshop med Pernille.

Forskellen er bare, at du med dette onlinekursus ikke skal transportere dig selv nogen steder hen – og du kan (gen)høre sessionerne alle de gange, du vil. It’s yours to keep.

JA TAK! JEG VIL GERNE KØBE SKYGGEKURSET TIL ØJEBLIKKELIG DOWNLOAD NU.

 

 

HVAD SIGER ANDRE OM AUDIOKURSET?

 

Kurset er bygget rigtig godt op – jeg slugte det over nogle få dage og lavede øvelserne samtidig.

 

Jeg kan godt lide, at der er en introduktion før man begynder at arbejde personligt.
Det mest brugbare for mig var, at jeg blev bevidst om at man kan bruge sine skyggesider konstruktivt, hvorved de bliver en styrke – og at vi alle er alt. At vi alle indeholder alle egenskaber. Det er meget befriende. Dernæst var bonusforedragene omkring parforhold også meget interessant!

 

Jeg har grundlæggende fået en forståelse for skyggearbejde, som jeg ikke havde i forvejen. Det er ikke bare noget, jeg taler eller læser om. Det er noget, der er en del af mig og som jeg forholder mig til.

 

Jeg har fået mere ro på til at se hele mig. Og der er meget mere ro på i forhold til andre mennesker. Og jeg er begyndt at få adgang til ressourcer, som jeg havde lukket ned for … det er nyt og sårbart… men en start!

 

unnamed-3