Find Din Passion Processen
Nu kan du udforske din passion on the go - når som helst og hvor som helst!

find_din_passion_mockup_iphone kopi

 • Er du endnu ikke klar over, hvad du skal være, når du bliver stor?
 • Ved du, at du er det forkerte sted, men ikke hvor du hellere vil være?
 • Har du mistet din passion og længes efter at genfinde den?
 • Føler du, at dit hoved går på arbejde, mens hjertet bliver derhjemme?
 • Længes du efter at finde dit kald, dit livsformål, din passion?

Nu kan du endelig udforske og finde din passion – med Pernille Melsted som din personlige guide –hvor som helst og når som helst det passer dig.

DU FÅR ØJEBLIKKELIG ADGANG TIL:

 • 10 x 60 minutters audio passions-sessioner indtalt af Pernille (lige til fx at downloade til din telefon eller computer)
 • 10 x introvideoer med Pernille til hver session
 • 10 x skræddersyede worksheets til hvert session, lige til at downloade og printe ud, så du kan arbejde målrettet på egen hånd – i PRÆCIS det tempo, der passer dig.


FIND DIN PASSION PROSESSEN ER OGSÅ TIL DIG, DER

 • Måske er tvunget til at overveje et jobskifte
 • Kan mærke en ulmende job-utilfredshed
 • Bare er blevet nysgerrig efter at undersøge hvilken ’hylde’, du egentligt vil have det bedst med
 • Måske har taget tilløb til at læse bogen Find Din Passion på 4 uger flere gange, men er aldrig rigtig kommet i gang.
 • Ér startet på bogen, men er gået i stået sted mellem uge 2 og 3 …
 • Er træt af at høre dig selv tale om, at en skønne dag …
 • Mangler gnist, lyst og livsglæde
 • Er så stresset, at du ikke længere kan mærke dig selv
 • Føler dig fastlåst, uinspireret eller desillusioneret (“Er det her virkelig dét?”)
 • Er faret vild i jobjunglen eller forvirret om uddannelsesvalg
 • Mangler hjælp til at finde dine særlige talenter, kompetencer og interesser

FIND DIN PASSION PROCESSEN VIL GIVE DIG:

 • Redskaber til at definere et arbejdsliv, skræddersyet efter dine personlige interesser, værdier og visioner.
 • Vejen til at identificere dine særlige (og ofte overraskende) kompetencer, talenter og det, du er exceptionelt god til.
 • En dyb forståelse for ikke bare hvad, du elsker at lave, men hvorfor.
 • Svaret på hvad dine helt personlige ‘passionsledetråde’ er
 • Redskaberne til at definere ikke bare et professionelt liv – men også et privatliv, du elsker og får energi af

PERNILLE SIGER:
 PERSONLIG UDVIKLING ON THE GO!

Dette er en helt ny måde at udforske din passion på.
Aldrig før har du kunne gennemgå min Passionsproces så tilbundsgående og alligevel så fleksibelt.

Jeg har brugt et helt år på at videreudvikle, raffinere og skræddersy dette helt nye omfattende undervisningsforløb, der foregår via audiosessioner og korte videosekvenser, som du får direkte, ØJEBLIKKELIG adgang til, så snart du har købt det.

 

Du har med andre ord mig som din personlige guide – både på skærmen og i dine ører – hele tiden.

Jeg anbefaler, at du lytter til en session om ugen, men hvis du har tid, overskud og føler dig inspireret, er der intet til hinder for, at du kan lytte til alle 10 lektioner i rap. Du vil muligvis ikke kunne lade være.

 

Og det bedste: du kan lytte igen og igen, spole, stoppe, trykke pause. Og gemme hele programmet til evig tid.


OG HUSK, DER ER MASSER AF HELT NYE ØVELSER, DU ALDRIG HAR SET, SELVOM DU HAR LÆST FIND DIN PASSION PÅ 4 UGER.

Når du køber Find Din Passion Online-forløbet får du direkte adgang til Find Din Passion-onlinebiblioteket, hvor du med et enkelt klik kan vælge at lytte direkte til passions-lydfilerne på din computer ELLER downloade dem til din smartphone og dermed høre dine passions-lektioner, præcis når det passer dig – eksempelvis i sengen med en god kop te, på løbeturen, på stranden, i toget på vej fra arbejde, mens du lægger vasketøj sammen, eller når du gør dig klar om morgenen.

Find Din Passion Processen er nøje tilrettelagt, så den ene indsigt afløser den næste i et naturligt flow over de 10 sessioner. Jeg har brugt al min tid på at udtænke og omhyggeligt strukturere det absolut mest optimale og transformerende forløb, så du kan bruge al din tid på at læne dig tilbage, tage imod og give dig hen til de øvelser, jeg ved, vil lede dig hurtigst og mest effektivt til din passion. Både i jobbet og i dit privatliv!

Jeg er med dig hele vejen, lige i dine ører, i 10 audio-sessioner i superhøj kvalitet, som du kan høre alle de gange, du har brug for det. Når som helst og hvor som helst (og resten af dit liv).

Du får tankevækkende og øjenåbnende opgaver, og du får worksheets skræddersyet til hver af de 10 passions-sessioner med plads til at tage udførlige, personlige noter.

Hvis du har en travl hverdag, kan du med fordel reservere det samme tidsrum hver uge til sessionerne og hjemmearbejdet og forære dig selv dette ugentlige fokus og frirum som en kærlig gave.

Har du mere tid, kan du med fordel bruge sessionerne som løbende input og høre dem flere gange i den pågældende uge for at blive ved med at få nye opdagelser og indsigter om dig selv.

GUIDEDE VISUALISERINGER GØR FORSKELLEN

Din passion har i mange år været min passion, og jeg har i den tid haft kontakt med hundredvis af mennesker, der har gennemført Find Din Passion processen.

Jeg er utallige gange blevet opfordret til at indtale de guidede visualiseringer, jeg igennem  har skabt og brugt på mine workshops. Og det har jeg gjort nu for dig. Hver passions-session starter med en centreringsøvelse, der giver dig mulighed for at trække vejret dybt og komme tilstede lige nu og her, og derudover præsenterer jeg mange af passionsøvelserne som guidede visualiseringer, hvilket forstærker effekten og øger dine muligheder for at mærke, fremfor at tænke og analysere.

Det eneste du skal, er at mærke, lytte til og stole på de svar, der dukker op, når jeg guider dig. Og når du skal skrive dine indsigter ned, er dine worksheets lavet på forhånd, hvilket både giver dig retning og overblik. På alle tænkelige måder er dette en luksus-pakke!

EN LIVSLANG PROCES BLIVER NU YOURS TO KEEP

Jeg tror på, at Passionsprocessen kan og skal gentages flere gange i et menneskeliv. Omstændigheder og mennesker ændrer sig med tiden, og pludselig står du igen dér og savner en klar ide om, hvad pokker der er meningen med det hele.

Når du investerer i Find Din Passion Processen, kan du dykke ned i kursusmaterialet igen og igen og genbesøge de øvelser eller sessioner, du ved, rykker for dig.

De korte centreringsøvelser vil være et tiltrængt pusterum i en hektisk hverdag, og de mange, længere guidede visualiseringer vil du med stor fordel lytte til, når som helst du føler, du trænger til ny inspiration og et kærligt spark bagi.

FIND DIN PASSION PROCESSEN INDEHOLDER ALT DETTE:

 • 10 sessioner som mp3-lydfiler a cirka 60 minutter, hvor jeg personligt, trin for trin og gennem powerfulde øvelser, guidede visualiseringer og masser af personlige eksempler, tager dig hele vejen gennem Passionsprocesssen.
 • 10 optakt-videoer hvor jeg – kort – forbereder dig på hver session og holder dig til ilden igennem alle 10 uger + en opfølgningsvideo til sidst i forløbet, hvor jeg deler mine personlige tips til, hvordan du kommer effektivt videre på egen hånd.
 • 10 ugers målrettede og skræddersyede worksheetstil dit hjemmearbejde. Skrevet personligt af mig til dig – baseret på mange års erfaring

HØR ET GRATIS UDDRAG HER!
 DOWNLOAD DEN FØRSTE SESSION 1 HER (1 time)

BONUS!

Du får også 3 passionerede interviews med disse fabelagtige kvinder:

 1. Jeg interviewer den amerikanske skyggekspert og forfatter Debbie Fordom frygten og selvsabotagen, der kan stoppe din passionsproces
 2. Jeg interviewer kostekspert og kogebogsforfatter Thorbjörg Hafsteinsdóttir om de fem små kostændringer, der vil understøtte din passionsproces og gøre dig bedre til at mærke efter i kroppen.
 3. Jeg interviewer salsaekspert og forfatterinden til bogen “En Kvindes Guide Til At Nyde Livet” Ketti Bueno Ferrer om de 3 bedste tips til, hvordan du får mere liv, lyst og passion ind i din hverdag

Alle tre interviews leveres til dig som 20 minutters audios, lavet eksklusivt til dette forløb, lige til at lytte til, så du kan blive yderligere inspireret, når du har tid og lyst, og igen og igen.

DIN INVESTERING:

FOR HELE DENNE PAKKE:

 • 10 x 60 minutters passions-audiosessioner – med masser af HELT NYT materiale
 • 10 intro-videoer til hver session
 • 10 udførlige, skræddersyede worksheets til hver lektion
 • + 3 Bonus passionsinterviews

995 kr.

Det er mindre end hvad det koster at have én session med en coach eller karriererådgiver.

70 % sommertilbud.

… OG JA; PROCESSEN ER OGSÅ TIL MÆND

Det at have mistet sin passion er et universelt problem, som både rammer kvinder og mænd. Og mænd kan have mindst lige så svært ved at slå den rationelle fornuft fra og mærke efter, hvad de længes efter og brænder for. Det ved jeg bl.a. fra de mange breve, jeg i årenes løb har modtaget fra frustrerede mænd, der har mistet passionen, og ikke ved, hvor de skal lede for at få den igen.

JA TAK! JEG VIL GERNE KØBE FIND DIN PASSION PROCESSEN TIL ØJEBLIKKELIG DOWNLOAD NU.

 

Det giver noget helt andet at kunne sidde og lytte og blive guidet igennem passionstrinene end at læse selv – større fordybelse og dybere svar.
Fedt at jeg kunne tage filerne med mig – har hørt dem på vej til og fra arbejde, og så igen når jeg udfyldte arbejdspapirerne.

Det var meget nemt at gå til og dejligt at jeg hurtigt kunne komme i gang med at komme tættere på min passion.

Rigtig godt at man kan lytte til sessionerne flere gange og når som helst.

Super format! Også dejligt at man får lov at se dig i introen til hver session.

Rigtigt fint at der både er noget film, noget lyd og noget på skrift. Jeg har ikke brugt det med at kunne tage det med mig på min telefon, selvom jeg da synes det er super smart.

Super format!

Det er jo pragtfuldt at man kan have det med overalt.

Fantastisk! Det var skønt bare at kunne gå i gang med det samme.