Premiere!
Ny TAG DIT LYS HJEM 1-dags workshop

TAG DIT LYS HJEM maj

En hel dag kun med fokus på den lyse skygge.

Fordi:

Skyggen er ikke kun skraldespand for det mørke og grimme. Der ligger et gigantisk lager af muligheder og smukke, storslåede og fantastiske egenskaber gemt i vores skygge. De fleste af os kan meget mere, end vi viser verden, og de fleste af os er meget mere, end vi viser verden.

Skyggearbejde handler også om at kigge på:
  • Alt det dejlige, du har gemt væk
  • Alle ressourcerne, du har glemt
  • Al den power, du har lukket ned for
  • Alle de misundelsesværdige egenskaber og inspirerende karaktertræk du har udliciteret til eller projiceret over på andre (din søster, bedste ven, chef, idoler)
  • Det ulevede liv og de drømme, du endnu ikke har gjort noget ved

TAG DIT LYS HJEM-workshoppen er din mulighed for at genopdage dig selv og byde nye sider af dig selv velkommen – uanset om du længes efter at være sødere, blødere, blidere, vildere, mere målrettet, ambitiøs, sexet, kreativ, sensuel, sårbar, vred, kompromisløs, eventyrlysten, modig  [indsæt selv ord].

Det er også en mulighed for at generobre egenskaber, du har haft adgang til, men måske bare har glemt, at du har stillet i skyggen … fordi du i en periode fik travlt med noget andet (karriere, børn fx).

Og endelig er det din mulighed for at få kigget på alt det uudlevede. Drømme, projekter, planer … som du stadig ikke har gjort noget ved, eller fulgt helt til dørs. Vi tjekker om der stadig er energi på disse drømme, projekter og planer. Og undersøger hvad der står i vejen for, at du handler på dem. Du kommer hjem med en plan og et friskt skud passion, og en langt større forståelse for, hvad der – generelt – driver din selvsabotage.

På TAG DIT LYS HJEM-workshoppen kaster vi lys på:
  • Hvilke ‘rum i dit slot’, du har lukket døren til
  • Hvad du har lært hjemmefra om at skrue ned for dit lys, og hvilke egenskaber du har gemt væk i barndommen
  • Hvilke egenskaber, talenter, passioner, projekter og drømme du har glemt, at du har stillet i skyggen – i forskellige faser af dit voksenliv
  • Hvad du savner at have adgang til – og hvorfor

Og så arbejder vi konkret med, hvordan du får adgang til det, du enten har gemt eller glemt i skyggen.

Workshoppen består af oplæg, guidede visualiseringer, øvelser og refleksion.

Der er intet grænseoverskridende ved denne workshop. Omend det for nogle kan være sårbart og svært at arbejde med den lyse skygge. Men det bliver nemmere i en gruppe. Promise. Jeg guider. Du skal bare møde op.

Mit gæt – og min intention – er, at du forlader workshoppen glad, opløftet og fuld af energi. Inspiretet af hvem du er, og alt det, du endnu har mulighed for at udforske og udleve.

 

Prisen inkluderer materiale, fuld forplejning + opfølgningsopkald og adgang til lukket Facebook-gruppe.
Skriv dig på interesselisten, hvis du vil have direkte besked, så snart jeg har næste dato klar for dette kursus.