Mark Wolynn
Eksklusiv professional training med Mark Wolynn

mark-wolynn-author-photo-credit-dawn-hartman

Exclusive:

Inherited Family Trauma Professional Training
med Mark Wolynn

“Unconscious family loyalties and unresolved traumas are carried in the words we speak,
the symptoms we express and the body defenses we unknowingly construct.”

 

Denne sjældent udbudte training – den eneste med Mark Wolynn i 2020 – er særligt egnet til terapeuter, psykologer, familieopstillere, coaches, familieterapeuter, kropsbehandlere og andre, der arbejder med mennesker, (traume)healing og personlig udvikling. Du er også velkommen, selvom du ikke har klienter, men blot vil gå dybt i din egen personlige healing.

Uanset om du allerede arbejder med mennesker eller blot vil lære mere om din egen traumehistorie på et personligt plan, er Mark Wolynns training et fast track til større indsigt og ikke mindst ekstremt transformerende, målrettede terapeutiske redskaber. Trainingen består af Level 1 og Level 2.

Level 1

Diagnosticering i individuelle sessioner
både når du arbejder online on in-person

8-ugers online live training med Mark Wolynn via zoom

2.5 time per uge
onsdage (undtagen uge 42)
16, 23, 30 september
7, 21, 28 october
4, 11 november
19.00 – 21.30 dansk tid

7.500 kr

Alle undervisningssessioner bliver optaget og du får adgang til alle videoer, så du kan gense lige så mange gange du vil – eller hvis du en uge er forhindret i at deltage live.

Problemet, såvel som løsningen, bliver ofte afsløret i de første minutters interaktion med din klient. Hvis vi lytter til vores klients historie, risikerer vi at følge dem til det sted, hvor de blot gentager deres mønstre og forbliver fastlåste. Men når vi ved, hvordan vi kommer til kernen af et issue eller problem, kan vi implementere de mest virkningsfulde og hurtige løsninger.

I første modul af Mark Wolynns training lærer du at hurtigt afsløre den dybeste, underliggende årsag til mange af de følelser, adfærdsmønstre, den frygt og de reaktionsmønstre, som holder os stuck og handlingslammede. Du lærer at udforske sprog, frygt, symptomer og kropssprog på en måde – der ikke bare belyser hovedproblemet – men også hvilke redskaber og ressourcer, der er nødvendige for en gennemgribende løsning. Du lærer at identificere de ubevidste loyalitetsbånd, uforløste traumer og skjulte dynamikker, der bidrager til sygdomsmønstre, utilfredshed og tristhed, ligesom du lærer praktiske og “safe” interventioner, der kan bruges både online og in-person for at gøre klientens healingsproces dybere.

På Level 1l:

 • Lærer du at identificere (og arbejder med) De Fire Ubevidste Temaer, der kan påvirke helbred, vitalitet, succes og relationer.
 • Lærer du (og arbejder med) The Core Language Approach—en specifik spørgemetode designet til hurtigt at afsløre kerneproblemet.
 • Lærer du (og arbejder med) at identificere det traumesprog, der bor under klientens historie.
 • Lærer du at arbejde med kronisk sygdom og vedvarende vedvarende sygdomstilstande og skavanker.
 • Lærer du at tracke de specifikke ord, den frygt, de symptomer og adfærdsmønstre, der leder til uforløste traumer i familiehistorien.
 • Lærer du at arbejde med et Traumagram og hvordan du finder de præcise, skelsættende begivenheder i klientens (og dit eget) liv. .
 • Lærer du at give klientens en kontekst for at forstå de fysiske, psykologiske og følelsesmæssige symptomer, de har oplevet.
 • Lærer du at hjælpe klienter til at skabe nye indre billeder og helende sætninger.
 • Lærer du kropscentrerede øvelser med baggrund i neuroscience til at forankre positive oplevelser i kroppen.

Du vil kunne bruge det du lærer i 1:1 sessioner både fysisk og online.

Tilmeld dig Level 1 (7.500,-)

 

 

Level 2

Effektive løsninger i individuelle sessioner
både når du arbejder online on in-person

På Level 2

 • Lærer du at sammensætte intuitive, multi-dimensionelle løsningsmodeller i 1:1 sessions
 • Lærer du at bruge dialog, billeder, ritualer og helende sætninger som redskaber til forsoning.
 • Lærer du at facilitere enkle, tredimensionelle familiekonstellationer i 1:1 sessioner ved hjælp af “footprints”.
 • Lærer du, hvordan du laver effektive behandlingsplaner, der både inkluderer krops-centrerede øvelser, vejrtrækningsteknikker, og andre øvelser baseret på neuroscience.
 • Lærer du, hvordan du skræddersyr individuelle hjemmeopgaver, der gør at nye billeder og følelser bliver forankret i kroppen.
 • Lærer du hvordan du hjælper klienter med at bryde mangeårige mønstre af sygdom, frygt og utilfredshed.
 • Lærer du, hvordan du heler et ødelagt eller anspændt forhold til (dine og klientens) forældre (også selvom de er døde).

På Level 2 lærer du at arbejde med både nedarvede og tidlige barndomstraumer, især i forhold til at hjælpe klienter til at ændre deres indre billeder, der holder dem fastlåst i gentagne mønstre. Du får hands-on training i at skabe en intuitiv, multidimensional healingsoplevelse, der tillader nye billeder – med dertilhørende nye følelser – at rodfæste sig i klientens krop. Hver gang vi genskaber dette billede i vores bevidsthed, skaber vi en åbenhed og lethed i kroppen, som lader os vokse udviklingsmæssigt. Du lærer også at arbejde med “footprints” i dine individuelle sessioner, hvilket vil give klienten en stærk – men simpel – visuel oplevelse af familieopstilling i en 1:1 session. Og ikke mindst hvordan du skræddersyr individuelt hjemmearbejde, der forankrer klientens integration og healing.

Kort fortalt:

 • På Level 1 lærer du at afdække mønstre, symptomer og “tage en case” – både online og face-to-face
 • På Level 2 lærer du, hvordan du identificerer og skræddersyr specifikke, individualiserede løsninger (dvs. hvordan du helt konkret heler de mønstre, symptomer osv. du har afdækket) i 1:1 sessioner (både online og face-to-face).
 • Der vil være masser af personligt arbejde på disse to moduler. Du får mærket alt på egen krop (det skal du. Også hvis du allerede er praktiserende terapeut).
 • Denne training er den eneste mulighed for at blive undervist af Mark Wolynn selv.
Lad ikke fortidens mønstre fjernstyre dig. Få værktøjerne til at bryde nedarvede mønstre, så du og dine klienter kan leve et sundere, gladere og mere frit liv.

Tilmelding til Level 2 bliver først åbnet efter Modul 1 er afholdt.

Pris:
7.500 kr. per modul

 

Vi tager Dankort, Visa, Mastercard og American Express.

OBS: Nets pålægger et transaktionsgebyr på 3.25 % på køb med udenlandsk Visa, Mastercard og American Express. Der er ikke gebyr på betaling med Dankort og dansk Visa/DK.

Gældende ved afbud mindre end tre måneder før kursusstart:

Cancellation Policy: A full refund (less $150 administration fee) up to two weeks in advance. Then a 50% refund up to one week in advance. Then no refund within 5 business days of training.

Det betyder, at du indtil 16. juni kan afbooke og få dit fulde beløb retur. Efter 16. juni er der et afbestillingsgebyr på $150. Hvis du afbooker op til en en uge før kursusstart, får du 50% refunderet. Der er ingen refundering, hvis du afbooker mindre end fem dage før kurset starter.

Andre siger:

“Mark’s uncanny ability to uncover the essential dynamics operating beneath physical complaints is nothing short of miraculous.”
– Dr. Bruce Hoffman, The Hoffman Centre for Integrative Medicine

“Mark took my practice, understanding, scope and depth of this work to a whole new level.”
– Felice Laurel, Family Constellation Facilitator

 “This model of therapy has provided me with valuable answers to some of the most complicated questions, both personally and professionally.”
– Gemma Stone, Registered Clinical Psychologist

 

For mere information om epigenetik og nedarvede traumer: