1:1 coaching

coaching 

 • Måske har du læst min skyggebog og er blevet i tvivl, om noget er en skygge eller ej
 • Måske har du brug for at få mere styr på dine egne skygger
 • Måske står du midt i en livskrise og mærker noget nyt banke på
 • Måske kender du allerede til skyggearbejde, men har svært ved at coache dig selv

Vi bliver ofte konfronteret med nye sider af os selv, når vi står i nye situationer. Det kan fx være at du støder på skyggesider (hidtil ukendte eller uerkendte sider af dig selv), når

 • du bliver forelsket
 • du bliver forælder
 • du bliver skilt
 • du får bonusbørn
 • jobbet ikke længere føles rigtigt
 • du går ned med stress
 • du mister en elsket
 • du bliver syg
 • du ikke længere kan “kende dig selv”
 • du kan mærke, at der er “mere i dig”, men ikke selv kan bringe det frem
 • du savner adgang til dit lys eller dine positive sider

Carl Jung kaldte det “lebenswende” (et livsvendepunkt), når vi – ofte midt i livet – oplever en pludselig (eller snigende) længsel efter noget andet eller mere. Det kan også føles som tomhed, meningsløshed og forvirring. En ting er sikkert: Skyggen banker på. Dit ulevede liv vil have din opmærksomhed.

Du kan enten ignorere dette, fortrænge det eller håbe på, at følelsen forsvinder af sig selv igen. Eller du kan kigge indad. Og undersøge – med oprigtig nysgerrighed – hvad der gemmer sig under overfladen. Hvad der vil have din opmærksomhed. Hvad i dig, der er klar til at komme ud af skyggen.

Det er en fantastisk mulighed for at lære dig selv bedre at kende. På et langt dybere plan.

Det er også – desværre – svært at gøre selv. Skyggen er jo netop tricky. Den gemmer sig. Vi kan ikke selv se vores egne blind spots. Vi har svært ved at “buste” os selv. Derfor kan vi få brug for en, der kan guide og facilitere processen.

Jeg (Pernille Melsted) laver ikke længere 1:1 coaching, men Annika Leschly har mine varmeste anbefalinger.

Annika har været en del af mit team fra starten. Hun har været mentorcoach på begge mine Shadow Facilitator uddannelser og har assisteret på samtlige Shadow Processes i Danmark siden 2009. Annika er ligesom jeg uddannet af Debbie Ford og har også været mentor på både Debbies Blueprint- og Spiritual Divorce uddannelse. Hun er en erfaren coach og tilbyder coaching i netop disse to virkelig powerfulde coachingforløb, skabt af Debbie Ford:

Personligt 1:1 skyggeforløb bestående af 12 sessioner a 90 minutter + intro og afslutningssession. 11.990 kr. + moms. Kan betales i rater. I alt 18 timers coaching.

Personligt 1:1 skyggeforløb bestående af 13 sessioner a 90 minutter + intro og afslutningssession. 12.900 kr. + moms. Kan betales i rater. I alt 19.5 timers coaching.

Forløbene er gode for dig, der har lyst til en længere personlig proces og som ikke er bange for spiritualitet og dybe, guidede visualiseringer.

Annika tilbyder også mit coachingforløb:

 • Sæt Dig Selv Fri coaching

Personligt 1:1 skyggeforløb bestående af 8 sessioner a 75 minutter. 6.990 kr. + moms. Kan betales i rater. I alt 10 timers coaching.

Derudover kan Annika coache dig i enkeltstående skyggesessioner, hvis du står (akut) i en situation, du gerne vil have klarhed på – og et skyggeperspektiv på.

1 skyggesession 1.000 kr. + moms
3 skyggesessioner 2.750 kr. + moms

Al coaching foregår over telefonen (eller skype)

Hvorfor foregår coachingen ikke face-to-face?
Fordi Debbie Fords coaching er baseret på dybe visualiseringsøvelser, hvor du sidder med lukkede øjne og bliver guidet via spørgsmål. Dette fungerer (mindst) lige så godt, ved at du sidder i dine egne trygge, rolige omgivelser. Du sparer også tid og transport – og geografi er ingen hindring.

Annika tilbyder dig en 20 minutters gratis prøvesession, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan det er at blive coachet på denne måde.

Klient-etik

icf-member-2

Annika er medlem af International Coach Federation (ICF) og arbejder ud fra deres værdigrundlag og etik, som kan læses her

Jeg har tavshedspligt og vil altid respektere fortroligheden i mine klienters oplysninger. Jeg vil altid behandle dig, og de informationer du vælger at dele med mig, med respekt og værdighed.

 

annika-blazer-1200

 

 

Sådan gør du:

Har du brug for enkeltstående coachingsessioner?

Book Annika til
1 skyggesession 1.000 kr. + moms
3 skyggesessioner 2.750 kr. + moms

Har du brug for et 3-4 måneders intensivt personligt forløb?

Book Annika til Blueprint coachingforløb eller et Healing Your Heart coachingforløb

Er du i tvivl?
Book en gratis prøvessession med Annika