Vælg rigtigt
I tvivl om hvilket kursus, der er det rigtige for dig?

Can’t blame you, der er også mange at vælge imellem. Lad mig prøve at gøre det nemmere for dig.

Kom godt i gang med skyggearbejde – trin for trin:

Nyhedsbrev
Gratis. Start her. Når du tilmelder dig, får du automatisk min 16-siders gratis guide til at finde dine skyggesider sendt direkte til din indbakke. Og som modtager af nyhedsbrevet er du automatisk opdateret på alt det nyeste, jeg skriver om skyggen, og får direkte besked om nye kurser og tilbud.

Shadow School
Gratis. Jeg har lavet en lille undervisningsserie til dig, der vil lære om skyggen – på en pædagogisk og enkel måde. 8 videoer a 4 – 11 minutter. Du kan også nøjes med at lytte.

Sæt dig selv fri – 13 genveje til at finde dine skyggesider og leve et mere ærligt og autentisk liv
Bog. Til dig, der lærer bedst ved at læse. Min første bog om skyggen giver dig en grundig introduktion til skyggearbejde. Et godt sted at starte, hvis du vil forstå mekanismerne.

Skyggearbejde for nybegyndere
Foredrag. Til dig, der vil høre mig live. Her forklarer jeg hvad skyggen er og (endnu vigtigere), hvordan det påvirker dit liv at have kendskab til skyggen.

Skyggen – Vejen til mere frihed, helhed og autenticitet
Audiokursus. Til dig, der vil lytte – præcis når det passer dig. Et audiokursus i 10 moduler + øvelser, refleksioner, guidede visualiseringer og workbooks.

The Shadow Process
3-dages workshop. Dette er Debbie Fords originale proces, som jeg leder én gang om året i København. 3 intensive dage, der kan forandre dig for altid. Et retreat, et intimt møde med dig selv og en ny begyndelse. Skyggekurset alle bør tage mindst én gang i deres liv, hvis du spørger mig.

Sæt dig selv fri – giv slip på historien om, hvem du er
2-dages workshop. Dette er opfølgeren til The Shadow Process, hvor vi dykker dybere ned i din historie, dine overbevisninger og begrænsninger. Du lærer at identificere, når du er i din historie og udenfor din historie. Du får en større forståelse for hvordan det, du har med i bagagen, har påvirket dig og fortsat påvirker dig – og hvordan du kan sætte dig fri af disse mønstre. En meget dejlig workshop.

Shadow Facilitator uddannelsen
Uddannelse. Udbydes én gang om året. 6 måneders overbygning til dig, der vil lære at bruge skyggeredskaberne professionelt i dit arbejde. Også til dig, der “bare” vil blive klogere på dig selv. Dybt, personligt arbejde. Og konkrete redskaber, metoder og modeller. Du kan sagtens passe et arbejde ved siden af.

Til dig, der taler foran andre

Public Speaking – tal frit, stærkt og personligt
2-dages kursus. Med værtstræner Tina Bilsbo. Det første public speaking kursus, der inkluderer skyggearbejde, – fordi public speaking ikke kun handler om tips og tricks til at stå på scenen, men mest af alt om hvem du er, når du står på scenen. Til dig, der holder interne eller eksterne præsentationer eller foredrag og kurser i eget regi.

Til dig, der vil være bedre til at håndtere vrede, sige fra og sætte sunde grænser

Forstå din vrede – og lær at sige fra og sætte sunde grænser
8-ugers forløb. Du lærer det samme som på workshoppen, men trin-for-trin. Der er tid til fordybelse og integration af hvert tema. Ugentlig undervisning. Hver undervisningsopkald bliver optaget, så du kan lytte til det igen. Der er mulighed for at stille spørgsmål og interagere og få støtte af andre i en lukket Facebookgruppe. Meget stærkt støttesystem.

Forstå din vrede
Foredrag. Du lærer at forstå vredens væsen, bliver introduceret til 4 vredesmønstre og går hjem med en større forståelse af dit eget forhold til vrede og med nogle enkle, konkrete og konstruktive værktøjer, du kan bruge dagligt til at spotte og håndtere vrede og grænsesætning på en sund og mere bevidst måde.

Forstå din vrede – og lær at sige fra og sætte sunde grænser
2-dages workshop. Her går vi i dybden med de forskellige vredesmønstre. Du forstår hvilket der er dit, og hvorfor det er dit. Hele dag 2 er dedikeret til redskaber og strategier til at kunne sige fra, sige nej og sætte sunde grænser (uden skyld, skam, raseri eller undertrykkelse). Kurset inkluderer også en anger release.

Anger release
Guidet vredesforløsning. Kom og giv slip på vreden i et trygt rum sammen med andre. Du har blindfold på. Du bliver guidet hele vejen. Du har det skøntt bagefter. 1 1/2 time. inkl. kort guidet visualisering.

Til dig, der ved, at du indeholder mere og længes efter at åbne op for det

Tag dit lys hjem 
Bog. Min anden bog om skyggen handler kun om den lyse skygge, og om hvordan du kan lære at genfinde, dyrke og styrke de sider af dig selv, som du har glemt eller gemt i skyggen. Din skygge rummer alt det – også det smukke, fantastiske og storslåede.

Tag dit lys hjem
Foredrag. Sjovt, inspirerende og tankevækkende foredrag til dig, der længes efter at give plads til flere og nye sider af dig selv. Jeg viser dig eksempler på, hvad disse sider kunne være og jeg guider dig til, hvordan du – helt konkret – kan tage dit lys hjem. Det er ikke svært. Og det er muligt at få fat i alt det, du enten har gemt eller glemt – igen. Meget dejligt foredrag.

Tag dit lys hjem
1-dags kursus for kvinder. En hel dag kun med fokus på den lyse skygge. Du får ved hjælp af guidede visualiseringer og andre øvelser åbnet op for det, du længes efter at være og gøre. Du får tid til at konkretisere dine indsigter og lave nye mål og action steps, så du rent faktisk rykker. En sjov, dejlig, tryg og rørende dag.

Maj Makeover
31-dages forløb. Overskueligt. Overkommeligt. Overskudsskabende. Tag dit lys hjem i en hel måned med mig som din guide og vær med uanset hvor du bor. Lyt med live eller lige når det passer dig. Temaerne er: Længsel, nærvær, mod, sårbarhed, skønhed, lyst, glæde, værdighed. Kun i maj måned.

Til dig, der stadig ikke ved hvad du skal være, når du bliver stor

Find din passion på 4 uger
Bog.
Konkret, brugbar og inspirerende guide, som ved hjælp af cases, eksempler, spørgsmål og konkrete værktøjer viser dig, hvordan du definerer dine personlige talenter, interesser og drømme – og hvordan du finder modet til at gå efter det i livet såvel som arbejdslivet.

Find din passion processen
Audiokursus. 
Til dig, der har brug for at finde – eller genfinde – din passion – og lærer bedst ved at lytte. I 10 sessioner guider jeg dig igennem alle de vigtige spørgsmål, du skal stille dig selv. Du kan lytte – igen og igen – og printe dine helt egne arbejdsark ud. Perfekt til tog- eller bilturen til og fra arbejde. Lyt on-the-go.

PassionCoach Uddannelse
Kommer igen. Hold øje med nyhedsbrevet. Dette er til dig, der allerede er coach, men gerne vil hjælpe andre til at findes deres passion.

Se kursuskalenderen
Tilmeld nyhedsbrev