Certificerede Anger Facilitatorer

Angercoaches

På denne side ser du alle uddannede Anger Facilitatorer – de eneste i Danmark.

Se alle angercoaches

Mine certificerede Anger Facilitatorer er uddannet specifikt i vrede, vredesmønstre, sund grænsesætning, behovsformidling og tydelig (ikke-følelseskapret) kommunikation. De kan hjælpe dig med at sige (og formulere) det, der er svært at få sagt, sætte tydelige grænser, hjælpe dig til at forstå, hvorfor du reagerer som du gør, og skabe mere ro og forløsning. Udover min uddannelse har de allesammen helt særlige kompetencer, fagområder og specialer.

De har alle mine varmeste anbefalinger!

Rikke Hartmann Bossen

Speciale:

Kvindelige ledere (og specialister). Ressourcefulde sansestærke kvinder, som har været i relation med narcissist. 1:1 på dansk eller engelsk.

Baggrund:

Anger Facilitator, Terapeut (psyko spirituel), Executive Coach og High Sensory Intelligence Coach, NLP Master & Trainer, lederuddannelser inkl. MBA leadership, Global lederkarriere

Website:

hartmannbossen.dk

Sofie Boserup

Speciale:

For dig, der sidder fast i frustrationer og irritation i arbejdslivet og ikke får sagt stop eller sat en grænse. For dig, der havner i konflikter og drama med chefen og kollegaerne.

Baggrund:

Anger Facilitator, Shadow Facilitator, Stresscoach, Mastercoach,Life- og businesscoach, Cand. scient. san, Sygeplejerske

Website:

sofieboserup.dk

Janne Leth Førgaard

Speciale:

Kvinder, mænd og par i sammenbragte familier, der har svært ved at håndtere det følelsesmæssige kaos og de konflikter, der løbende opstår.

Baggrund:

Shadow & Anger facilitator, familierådgiver, Life, business & stepfamily coach,

Website:

ekstramor.dk

Isabel Sommer

Speciale:

Kvinder i årene omkring overgangsalderen, der trygt og sikkert vil kunne udtrykke behov, sætte selvkærlige grænser og være i kontakt med alle følelser, også vrede.

Baggrund:

Anger Facilitator, Menopause Facilitator, Sygeplejerske, Hormonterapeut, Ernæringsnørd og Yogalærer

Website:

isabelsommer.dk

Bernadette Julie Grandjean

Speciale:

Par der ønsker at bryde konfliktmønstrene i parforholdet og skabe en dybere kontakt til hinanden.

Både i hverdagsræset og i sexlivet. Samt par der har oplevet utroskab og ønsker at blive klogere på, hvilke faktorer der kan spille ind, og hvordan man kan genoprette sunde grænser.

Baggrund:

Anger Facilitator, Cert. & Exam. Parterapeut & Sexolog, Systemisk Proceskonsulent

Website:

parforholdogseksualitet.dk

Helle Bindner

Speciale:

For dig, der underspiller og saboterer dig selv. Kaster lys over dine mønstre, giver indsigter og større bevidsthed, så du en gang for alle kan bryde dine uhensigtsmæssige mønstre.

Baggrund:

Anger Facilitator, Selvsabotage coach, Life coach. Mere end 15 års erfaring i erhvervslivet med forhandlinger og derfor veltrænet i at læse og forstå andre.

Website:

mindbybindner.dk