Få gratis mini-audiokursus om skyggen  -  Hent GRATIS audiokursus her

3-DAGES KURSUS

The Shadow Process

Skabt af Debbie Ford. Ledet af Pernille Melsted

INTERESSELISTE
Kun én workshop om året

The Shadow Process er en virkelig effektiv detox af gammelt møg, gamle tanker og gamle overbevisninger.

Hvornår har du sidst været alene med dig selv i tre dage – uden tv, telefon, internet, facebook, indkøb, madlavning og andre praktiske gøremål?

Hvornår har du sidst været stille og intim med dig selv i tre dage? 

Hvornår har du sidst givet plads til det, der ligger under overfladen og ulmer? 

INTERESSELISTE
Der er ingen planlagt Shadow Process, men hvis du står på interesselisten, får du automatisk besked, når der er nyt.
The Shadow Process Workshop er en ny begyndelse.

The Shadow Process er en tre-dages udforskning af alt det, der holder dig tilbage fra at være den, du gerne vil være.

The Shadow Process udforskning af alt det, der står i skyggen. En udforskning af hemmeligheder, projektioner, skam og vrede. Men også en udforskning og genopdagelse af uforløste drømme og uudnyttede resourcer og egenskaber.

Du forlader weekenden med nye øjne og ører, en ny forståelse af dig selv (og andre) og en følelse af ydmyghed, dyb taknemmelighed, fred og ikke mindst frihed. Frihed til at være den, du er. Og til at gøre det, du godt ved, du skal gøre.

The Shadow Process er en tryg, dybdegående, gennemprøvet process, der består af tre faser:
  • Unconcealing
  • Owning
  • Embracing
Med andre ord:
  • Afdæk (dét der er gemt i skyggen)
  • Tag ejerskab (for det fornægtede)
  • Rum (alt hvad du er)

Jeg har fået en ro inde i mig selv, jeg ikke har følt før. Den weekend var ligesom den manglende brik i en lang proces for at blive et helt menneske.

Jeg har bare været mere glad siden, jeg ikke haft brug for at forstille mig og ignorere tegn på ubehag. Jeg føler, jeg er blevet bedre til at være mere ligeglad – på den gode måde. Af hjertet tak!

Fra mørke til masser af lys

I løbet af tre dage kommer du full circle fra mørke, skam og vrede til accept, tilgivelse, frihed og masser af lys for enden af tunnelen.

Carl Jung, den oprindelige skyggemester, sagde: “Emotion is the chief source of all becoming-conscious. There can be no transforming of darkness into light and of apathy into movement without emotion.”

The Shadow Process er en workshop, der i dén grad handler om emotions – følelser.

Især dem, vi har undertrykt, gemt, skjult eller fortrængt. Og derfor er det også en workshop, der ikke handler om at tænke og analysere, men om at mærke.

The Shadow Process er ikke for alle

You can not change what you are not willing to face.

The Shadow Process er ikke for alle. Hvis du har haft en gennemlykkelig barndom og generelt føler dig helt fri til at være dig og til at gå efter alt, hvad du ønsker dig i livet, er Shadow Process ikke så oplagt til dig.

Workshoppen er bedst til dig, der har “noget at arbejde med”. Dig, der har oplevet svigt (i den ene eller anden forstand), eller dig der ikke altid føler dig fri til at være den, du gerne vil være – eller godt ved, at du sidder fast i nogle gamle mønstre.

Nogle vil opleve, at Shadow Process er konfronterende, men den er aldrig grænseoverskridende eller utryg. Du bliver ikke tvunget til noget, du ikke vil og alt bliver beskrevet, demonstreret og sat i kontekst. Din tryghed er det allervigtigste for os.

Sådan foregår det

Du bliver ledt gennem guidede visualiseringsøvelser, du får tid til at processere og en sjælden mulighed for at være alene med dig selv i et rum fuld af andre. Du lukker øjnene. Du lytter. Du mærker. Og du rækker hånden op, hvis du vil have Kleenex.

Du er hele tiden i din egen process. Pauserne er ‘silent breaks’. Ingen small talk. Ingen rundkredsøvelser, hvor du skal præsentere dig selv. Du er ‘historieløs’ på The Shadow Process – forstået på den måde, at du kun kender de andre deltageres fornavne.

Du får dejlige måltider, du bliver passet på og støttet af et team af erfarne assistenter, der alle er uddannet af Debbie Ford eller Pernille. Du er på alle måder i trygge, kompetente hænder.

The Shadow Process er Debbie Fords livsværk

Debbie Ford skabte workshoppen for over 20 år siden, og selvom Debbie ikke længere selv er her til at levere den, lever budskabet videre: "Don’t be afraid of the dark."

Workshoppen bliver ledet på dansk af Pernille Melsted og afholdes kun én gang om året. Pernille er en ud af kun tre personer på verdensplan, der er uddannet af Debbie Ford til at lede The Shadow Process.

“Pernille is the person in the world who has done the most to spread my work and her dignity, impeccability and integrity is inspiring to me. Her passionate, honest and committed nature are the foundation of the beautiful relationship we have and I am lucky to have her as a leader in this work.”

– Debbie Ford

Mød din underviser

Din underviser på The Shadow Process er Pernille Melsted.

UNDERVISER

Pernille Melsted

Pernille Melsted er uddannet Integrative Shadow Coach i USA hos Debbie Ford i 2002 og har været mentor, censor og underviser både på Debbies amerikanske og danske uddannelser. I 2008 overtalte Pernille Debbie Ford til at komme til Danmark og holde sin Shadow Process her. Det blev en stor succes, og Debbie kom hvert år frem til sin alt for tidlige død i 2013.

Pernille har siden ledet The Shadow Process én gang om året på dansk. Hun er en erfaren foredrags- og kursusholder og bliver ofte rost for at være en nærværende og skarp formidler, der formår at balancere seriøsitet og humor og kommunikere kompliceret stof på en enkel, fængende og nede-på-jorden måde.

“The Shadow Process var den workshop, der inspirerede mig til at ændre mit liv så radikalt, at jeg vil kalde det intet mindre end et spirituelt kvantespring. Jeg anbefaler dig The Shadow Process af hele mit hjerte, for at du kan blive fri – fri fra dine begrænsende overbevisninger, så du kan træde ud i ALT det, du er. Med glæde, stolthed og totalt ejerskab.”

Et par udtalelser fra tidligere kursister

Vi er så glade for de fine udtalelser fra vores tidligere kursister.

GIK DERFRA STYRKET

“På The Shadow Process så jeg det grimmeste af mig selv lige i øjnene – og gik alligevel derfra styrket og med stor kærlighed til mig selv og enorm empati for mennesker omkring mig. Min mor, min eksmand, mandens ekskone – alle. Skal jeg pege på én ting, der har gjort den største forskel for mig, er det The Shadow Process.”

DET MEST ’EMPOWERING’, JEG HAR OPLEVET
“The Shadow Process er det mest ’empowering’, jeg har oplevet. Jo, vi ved godt, at vi ikke kan ændre andre, men kun kan ændre os selv. Det er bare skidesvært. Men efter The Shadow Process er det, som om jeg har fået nye briller, for alle mennesker omkring mig har ændret sig fra at være irriterende og provokerende til at være en kilde til læring og selvopdagelse. Inkl. min eksmand, mine forældre og et par veninder.”
FARVEL TIL DEN INDRE KRITIKER

“Jeg efterlod min gamle sure indre kritiker og var forelsket i mig selv og livet igen med begge ben på jorden.”

 

BEDRE SELVTILLID

“Etter min første Shadow Process blev jeg for første gang ok med min historie, at vokse op som plejebarn. Det har givet mig bedre selvtillid, og forbedret mine intime relationer.”

 

YDMYGHED

“Jeg lærte ydmyghed. Jeg troede, det var så sejt at være hende, som havde en aversion mod det meste, men opdagede at jeg er præcis alt det, jeg hadede i andre: hysterisk, løgnerisk, forudsigelig, desperat, nærtagende osv. Det åbnede mit sind for tilgivelse af andre og mig selv og livet er simpelthen blevet nemmere og ærligere lige siden.”

 

TILGIVELSE

“Jeg fik givet slip på mange års sorg, skuffelser og vrede i forhold til min far og tilgivet ham på denne weekend.”

 

FARVEL TIL DEN KLASSISKE MAGTESLØSE OFFERROLLE

“Jeg åbnede, i The Shadow process ikke kun op for godteposen af positive, himmelske egenskaber, men fandt ud af, at på bunden af min skatkiste lå der en vred, gammel dame, der havde brug for at komme ud. Denne dame har hjulpet mig med at komme ud af den klassiske magtesløse offerrolle, som mange af os kvinder befinder os i, og i stedet opleve den kvindelige styrke og autoritet. Ikke mindst på grund af alle de stærke kvinder, som leder The Shadow Process og som jeg nåede at lære så meget af, på så kort en weekend.”

 

IKKE LÆNGERE I OFFERROLLEN

“Jeg fik sluttet fred med min far, som jeg ikke havde fået gjort inden han døde. Nu er jeg ikke længere vred og i offerrollen, men kan rent faktisk også være positiv og glad. Og det klæder mig rigtig meget.”

 

STARTEN PÅ ET HELT NYT LIV

“The Shadow Process åbnede op for at jeg kunne begynde at elske mig selv. Ikke bare sige det, men rent faktisk føle det! Og dét har været starten på et helt nyt liv.”

 

IKKE ALENE

“The Shadow Process har givet mig en helt ny og bedre måde at håndtere situationer og følelser på.
Jeg opdagede, at alt det, jeg troede, jeg var den eneste ’der havde det sådan’ – det var jeg ikke alene om.”

 

FRYGT IKKE SUCCESS

“Min første Shadow Process blev starten på et liv hvor jeg kan sige nej tak til sukker. Jeg fandt ud af at jeg frygtede min succes mere end mit forfald. Idag har jeg taget ansvar for min sundhed og for min virksomhed. Det giver i sandhed gode resultater.”

 

FORANDRING OG FRED

“På Shadow Process i København for to år siden sluttede jeg varigt fred med min far. Efter mange års terapi troede jeg ikke, den forandring var mulig. Den kom på en weekend.”

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Gratis mini-audiokursus
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du samtidig min 25 minutters gratis audio til at spotte dine personlige skyggesider sendt direkte til din indbakke.
ErrorHere