Få gratis mini-audiokursus om skyggen  -  Hent GRATIS audiokursus her

Bøger

Den vigtige vrede

I Den Vigtige Vrede giver Pernille Melsted dig redskaber til at blive bevidst om dit vredesmønster og blive bedre til at sætte grænser og stå op for dig selv.

Det er fristende at tage afstand fra vrede, for vreden kan være farlig og destruktiv. Men når vi sætter vreden i skammekrogen og afskærer os fra at bruge den får vi store problemer. Med vores power, handlekraft, værdighed og integritet.

Den vigtige vrede handler om at bruge vreden – konstruktivt, forsvarligt og voksent. Så man kan sætte sunde grænser. Sige fra uden frygt. Nej uden skam. Passe på sig selv. Og give udtryk for ens følelser uden at råbe, true, nedgøre eller krænke.

Pernille Melsted giver dig redskaber til at blive bevidst om dit vredesmønster og blive bedre til at sætte grænser og stå op for dig selv.

Pernille Melsted er forfatter, coach, underviser og workshopleder med speciale i
skyggearbejde og accept og håndtering af svære følelser som bl.a. vrede og
skam.

Pernille har de sidste år arbejdet mere og mere med vrede, som er en klassisk
skyggefølelse – tabuiseret, skamfuld og ofte misforstået. Hun har blandt andet
skabt forløbet Forstå din vrede, og hun startede sin egen Anger Facilitator
Uddannelse i 2022.

288 sider
299,95 kr.

KØB HER

Kære Pernille. Det er en FANTASTISK bog du har skrevet. WOW. Så velskrevet, klogt og konkret. Tak for den. Jeg kan genkende mig selv i den hele. Også selvom jeg har arbejdet en evighed med mig selv, vreden, grænser og pleaseren – og er LANGT i forhold til, hvad jeg har haft med mig fra min opvækst. Den bog burde alle læse.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Gratis mini-audiokursus
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du samtidig min 25 minutters gratis audio til at spotte dine personlige skyggesider sendt direkte til din indbakke.
ErrorHere