Shadow Process
Debbie Fords anerkendte 3-dages skyggeretreat. Nu på dansk – ledet af Pernille Melsted.

“Jeg har fået en ro inde i mig selv, jeg ikke har følt før. Den weekend var ligesom den manglende brik i en lang proces for at blive et helt menneske.”

“Jeg har bare været mere glad siden, jeg ikke haft brug for at forstille mig og ignorere tegn på ubehag. Jeg føler, jeg er blevet bedre til at være mere ligeglad – på den gode måde. Af hjertet tak!”

 

Hvad er The Shadow Process?
Konfronterende og kærlig.
Dyb og mørk.
Frisættende og let.
Tårer og grin.

The Shadow Process er en af de workshops, der er svære er beskrive, men som måske bedst beskrives via andres fortællinger (se —->)

The Shadow Process er på mange måder et retreat – og på samme tid en virkelig effektiv detox – af gammelt møg, gamle tanker, gamle overbevisninger og gamle forestillinger om, hvem du er og ikke er, og hvad du kan og ikke kan.

På Shadow Process får du et glimt af, hvem du virkelig er – og altid har været – nedenunder alle skyggeoverbevisningerne og mange års tynde fernis af skam.

Den ægte, hele dig.

The Shadow Process Workshop er en ny begyndelse.

Det er en tre-dages udforskning af alt det, der holder dig tilbage fra at være den, du gerne vil være. En udforskning af alt det, der står i skyggen. En udforskning af hemmeligheder, projektioner, skam og vrede. Men også en udforskning og genopdagelse af uforløste drømme og uudnyttede resourcer og egenskaber.

Du forlader weekenden med nye øjne og ører, en ny forståelse af dig selv (og andre) og en følelse af ydmyghed, dyb taknemmelighed, fred og ikke mindst frihed. Frihed til at være den, du er. Og til at gøre det, du godt ved, du skal gøre.

The Shadow Process er en tryg, dybdegående, gennemprøvet process, der består af tre faser:

1) unconcealing
2) owning
3) embracing

Med andre ord:

  • afdæk (det, der er gemt i skyggen),
  • tag ejerskab (for det fornægtede)
  • og rum (alt hvad du er)

I løbet af tre dage kommer du full circle fra mørke, skam og vrede til accept, tilgivelse, frihed og masser af lys for enden af tunnelen.

Carl Jung, den oprindelige skyggemester, sagde:

“Emotion is the chief source of all becoming-conscious. There can be no transforming of darkness into light and of apathy into movement without emotion.”

The Shadow Process er en workshop, der i dén grad handler om emotions – følelser.

Især dem, vi har undertrykt, gemt, skjult eller fortrængt. Og derfor er det også en workshop, der ikke handler om at tænke og analysere, men om at mærke.

The Shadow Process er ikke for alle. Hvis du har haft en lykkelig barndom og generelt føler dig helt fri til at være dig og til at gå efter alt, hvad du ønsker dig i livet, er Shadow Process ikke så oplagt til dig.

Workshoppen er bedst til dig, der har “noget at arbejde med”. Dig, der har oplevet svigt (i den ene eller anden forstand), eller dig der ikke altid føler dig fri til at være den, du gerne vil være – eller godt ved, at du sidder fast i nogle gamle mønstre.

Nogle vil opleve, at Shadow Process er konfronterende, men den er aldrig grænseoverskridende eller utryg. Du bliver ikke tvunget til noget, du ikke vil og alt bliver beskrevet, demonstrere og sat i kontekst. Din tryghed er det allervigtigste for os.

Du bliver ledt gennem guidede visualiseringsøvelser, du får tid til at processere og en sjælden mulighed for at være alene med dig selv i et rum fuld af andre. Du lukker øjnene. Du lytter. Du mærker. Og du rækker hånden op, hvis du vil have Kleenex.

Du er helt tiden i din egen process. Pauserne er ‘silent breaks’. Ingen small talk. Ingen rundkredsøvelser, hvor du skal præsentere dig selv. Du er ‘historieløs’ på The Shadow Process – forstået på den måde, at du kun kender de andre deltageres fornavne.

Du får dejlige måltider, du bliver passet på og støttet af et team af erfarne assistenter, der alle er uddannet af Debbie Ford eller Pernille. Du er på alle måder i trygge, kompetente hænder.

Hvornår har du sidst været alene med dig selv i tre dage – uden tv, telefon, internet, facebook, indkøb, madlavning og andre praktiske gøremål?

Hvornår har du sidst været stille og intim med dig selv i tre dage? 

Hvornår har du sidst givet plads til det, der ligger under overfladen og ulmer? 

The Shadow Process er Debbie Fords livsværk. Hun skabte workshoppen for over 20 år siden, og selvom Debbie ikke selv er her til at levere den, lever budskabet videre; Don’t be afraid of the dark. You can not change what you are not willing to face.

Workshoppen bliver ledet på dansk af Pernille Melsted og afholdes kun én gang om året. Pernille er en ud af kun tre personer på verdensplan, der er uddannet af Debbie Ford til at lede The Shadow Process.

Velkommen på The Shadow Process! Vi glæder os til at have dig med på den eneste workshop i 2022.

Pris: 6.990 kr.

Tilmeld dig

Du kan også betale i op til 7 nemme rater.

Pernille:
“Jeg anbefaler ikke The Shadow Process for at trække dig igennem skam og begrænsende overbevisninger. Jeg anbefaler dig The Shadow Process af hele mit hjerte, for at du kan blive fri – fri fra dine begrænsende overbevisninger, så du kan træde ud i ALT det, du er. Med glæde, stolthed og totalt ejerskab.”

Alt det praktiske:

Hvor afholdes The Shadow Process den 2 – 4 september, 2022?
The Shadow Process afholdes på Comwell Borupgaard i smukke, grønne Nordsjælland. Hotellet er et spahotel med tip-top faciliteter og vinder af “Årets møde- & eventsted. Bedste service & bedste kulinariske oplevelse”. Comwell, Borupgaard ligger tæt på Snekkersten station. Adressen er Nørrevej 80, 3070 Snekkersten. Se kort

snekkersten-om-hotellet-710

Hvordan kommer jeg til Comwell, Borupgaard?
Kommer du med toget fra Fyn eller Jylland, er det nemmeste at stå af på Københavns Hovedbnanegård og skifte til kystbanen i retning mod Helsingør. Det tager ca. 45 minutter med toget fra Hovedbanegården til Snekkersten station og derefter få minutter at gå til Comwell Borupgaard. Ca. 55 minutter fra Kastrup Lufthavn med toget mod Helsingør.

Parkering på Comwell Borupgaard er gratis.

Hvad tid starter og slutter workshoppen?
Du skal indregistreres til workshoppen fredag formiddag i tidsrummet kl. 12.30 – 13.30. Workshoppen starter præcis kl. 14.00 om fredagen og varer til ca. kl. 21.30. Om lørdagen er der workshop fra 9.00 – ca. 21.30, og søndag fra kl. 9.00 –17.00.

VIGTIGT:
Det er nødvendigt at kunne deltage i hele workshoppen for at være med. Dvs. det er ikke muligt at komme senere eller gå tidligere.

Hvor mange deltagere er der på workshoppen?
Der er max. 80 deltagere. Antallet betyder ikke noget for dit udbytte af workshoppen, da du på mange måder er i din egen proces.

Hvad koster det at deltage i The Shadow Process?
Prisen for workshoppen er 6.900 kr.

Tilmeld dig

Kursusprisen inkluderer fuld forplejning (men ikke overnatning):

  • 2-retters aftenmenu fredag
  • Stor frokostbuffet lørdag
  • 2-retters aftenmenu lørdag
  • Stor frokostbuffet søndag

Når du bor på hotellet er dejlig morgenmadsbuffet også inkluderet. Der er mulighed for at vælge vegetarisk/allergivenlig menu. Dette oplyses ved tilmelding.

Tilmelding er bindende. Du kan få refunderet dit kursusbeløb op til 14 dage efter dit køb.
Du er velkommen til at give eller sælge din plads videre.

Er overnatning inkluderet i prisen?
Nej, overnatning er ikke inkluderet i prisen. Jeg anbefaler på det allervarmeste, at du overnatter på Comwell, Borupgaard for at få det maksimale udbytte, da workshoppen er meget intensiv. Du vil være meget træt om aftenen og have brug for alenetid. Du betaler først for værelset, når du checker ud den 4. septemberj 2022.

Prisen for et enkeltværelse på Comwell, Borupgaard er for Shadow Process deltagere 1.095 kr. Et dobbeltværelse koster 1.295 kr. Begge priser inkluderer lækker morgenmadsbuffet og gratis adgang til hotellets lækre Aquaspa-faciliteter (bl.a. udendørs boblebad, natursauna med udsigt over spaparken og søen, dampbad m.m.). Der bliver ikke tid til spa under workshoppen (dvs. fra fredag kl. 13 til søndag kl. 17.00), men før og efter er du velkommen til at benytte faciliteterne, hvis du bor på hotellet.

Skriv direkte til Jeannette Dyrlund hos Comwell på [email protected] for at få denne specialpris. Referér til “Shadow Process 2022”.

Der er afsat en “blok” af værelser til os. Når disse værelser er solgt, kan vi hverken garantere pris eller værelser. Derfor; reserver i god tid. Igen; du betaler først for værelset, når du checker ud.

NB. Vi ikke har noget med overnatning/booking af hotel at gøre. Vi står kun for selve workshoppen. Hvis du har spørgsmål til overnatning, værelser, faciliteter osv. skal du kontakte Comwell direkte eller tjekke Comwell Borupsgaards hjemmeside.

Mail: [email protected]
Telefon: 48380333

Har du deltaget på The Shadow Process før og vil være med igen?
Så er din pris kun 4.500 kr. Du skal skrive, hvornår du deltog sidst ved tilmelding. Der er ikke ratebetalingsmulighed her.

TILMELD MIG NU. JEG HAR DELTAGET FØR PÅ SHADOW PROCESS

183983838

 

borupgaard710x315

Har du yderligere spørgsmål til selve workshoppen?
Skriv til min erfarne Shadow Process Assistent og Mentorcoach Lene Posselt på [email protected]

Hvad kræver det at deltage i The Shadow Process?
1) Du skal udfylde det spørgeskema, du får ved tilmelding

2) Du skal have læst Debbie Fords bog Kast lys over skyggen. Den er udgivet på Borgens forlag, og kan købes eller bestilles hjem fra alle landets boghandlere eller via Borgens bogklub. Eller lånes på biblioteket.

3) Derudover er det påkrævet, at du er i stand til at deltage i hele workshoppen. Du kan ikke møde senere eller gå tidligere nogen af dagene.

Tidligere deltagere på Shadow Process siger:

Tak for en weekend, der slog alle forventninger.

Åh, det var dejligt. Trygt. Kærligt. Inspirerende. Stort.

Jeg har fået en en ro inde i mig selv jeg ikke har følt før. Den weekend var ligesom den manglende brik i en lang proces for at blive et helt menneske .
Jeg har bare været mere glad siden, jeg ikke haft brug for at forstille mig og ignorere tegn på ubehag. Jeg føler jeg er blevet bedre til bare være – være mere ligeglad på den gode måde. Når kloge Åge, kritiske Kirsten eller kontrol Karl viser deres velkendte ansigt, smiler jeg for mig selv og anerkender, at de har en god intention , men de må godt holde fri lige nu. – Tænk sig at komme så langt, at jeg kan gennemskue mig selv i situationen – og ikke mindst bare rumme det der kommer, uden at udleve det. Og jeg får så mange positive tilbagemeldinger fra folk om, at jeg er så afslappet og behagelig at være sammen med.
Kære Pernille og i andre; af hjertet TAK. Den gode proces fortsætter her.

Tusind tak for en fantastisk weekend – for stilhed og råb, vrede og tilgivelse, mørket og lyset, for fællesskab og plads til individet. Tak for jer! Og tak til Pernille og resten af hjælperne for jeres kærlige måde at føre os igennem processen.

Mange tak til jer allesammen fordi I har været der for mig. Det har været en fantastisk weekend på mange måder.

Det var en super weekend og tak til alle. Der var ikke mulighed for procrastination, og det at være fanget i processen var med til at give helheden.

Tak til alle – både deltagere, assistenter og dig Pernille – for at tage mig på min livs rejse. Jeg har aldrig haft det så fysisk dårligt tre dage i træk – og jeg har aldrig i mit liv været så let i hovedet og på skuldrene som da jeg tog hjem søndag aften. Jeg følte mig SÅ elsket og SÅ tryg til trods for, at jeg befandt mig på vand så dybt, at jeg ikke kunne bunde.

Tak for en fantastisk weekend, som på alle måder var meget tryg.

Tak til dig, Pernille, fordi du bare var fantastisk og det virkede som om, at du aldrig havde bestilt andet end at afholde Shadow Process.

Tak for en ubeskrivelig weekend.

Jeg troede, at jeg ville være vildt træt i går, men jeg havde simpelthen SÅ meget energi, så jeg fik ordnet en masse og jeg var bare glad helt inde i cellerne. At forløse og tage mine skygger tilbage til mig selv, har frisat en enorm glæde og indre ro. Jeg er så TAKNEMMELIG.

Takker af hele mit hjerte for en weekend jeg ALDRIG kommer til at glemme. Tak for alle jer der har delt med mig og som jeg har delt med, der sidder et lille stykke af dig i mit indre som gør jeg føler jeg er blevet en del af en større og stærkere helhed. Pernille du er blevet en, der har sat dine helt unikke fodspor i mit hjerte for evigt og jeg vil altid huske dig og det, du har lært mig. Det er jeg dig dybt taknemmelig for.

Tak til Pernille og hele teamet for en helt fantastisk og inspirerende weekend.

For mig føles det som om alle brikkerne i det puslespil der er mig, er blevet kastet op i luften – og er på vej ned igen – for at finde en endnu bedre plads end før. Jeg føler mig allerede mere hel, mere klar men også utroligt tyndhudet og følsom. Og ved, at det vil påvirke mit liv fremover. Jeg vil takke for et super godt arrangement, hvor alt fungerede så fantastisk godt. Det, at der var så mange assistenter, gav ekstra tryghed. Pernille – du stråler – og jeg bliver så rørt!

Tusind tak for en fantastisk, hård, rørende, dyb, indsigtsfuld og helt speciel weekend, jeg aldrig glemmer. 

TAK TAK TAK for en helt unik weekend. Jeg mærker nu en indre ro og styrke, som ikke har været der før. Det er så svært at sætte ord på, men noget har ændret sig, og jeg har bare en klar følelse af, at jeg ikke er den samme som før.

Har været høj på kærlighed og rummelighed og indre stilhed siden – så dejligt og og hjertet tak til alle jer, der har delt, gjort weekenden fantastisk og udbyttet endnu større!

Hvilken weekend! De fedeste, hårdeste, mest vanvittige og smukkeste oplevelser jeg har haft længe…

Det var stort og fantastisk, kærligt, dybt, rørende og trygt.

Takker også alle jer modige, skønne og vidunderlige mennesker – det var så fedt med så meget åbenhed og nærvær  Og Pernille – jeg er blød om hjertet over din ro, varme og den måde du klogt og kærligt ledte os genenm Skygge processen. Jeg følte mig så tryg og rummet. Tak.