Maj-Makeover
Luk op for glæden og lyset i maj – tag dine lyse skygger tilbage.

MM_smukke_uweb

 • En måneds fokus på alt det dejlige i dit liv
 • En måneds fokus på alt det dejlige ved dig

Maj er forår, lys, spirende liv og ting, der folder sig ud. Det er den perfekte måned at arbejde med alt det dejlige, gode, smukke og værdifulde i os selv – vores lys – som vi måske stillet i skyggen.

Der er mange årsager til, at vi ikke (længere) er i kontakt med vores allerfineste …

Nogle af os har gemt vores lys (så godt, at vi ikke længere kan finde det). Andre af os har bare glemt det. Fordi vi fik for travlt, fik et arbejde at passe, fik rudekuverter at betale, fik netbank, fik Netflix, fik børn, fik madpakker at smøre, fik akvariefisk at fodre … kort sagt;

Fordi vi fik et liv!

Det er egentlig ligegyldigt, om du har gemt eller glemt dit lys. Det vigtige er, at du kan mærke, at der er noget, du har skruet ned for, lukket ned for eller helt slukket for. Og at du kan mærke, at du har lyst til at åbne for det igen. Tænde for det. Få adgang igen.

For det kan du.

Alt hvad der står i skyggen, kan komme ud i lyset.

Ved bevidsthed, fokus og intention.

Det er ikke engang svært, men nogle gange kan det være svært at åbne op på egen hånd, for …

 • Hvor skal vi starte?
 • Hvad skal vi tage fat i?
 • Hvornår skal vi begynde?
 • Hvad skal vi – helt præcist – gøre?
 • … Og var der ikke også en fryser, der skulle afrimes?
 MAJ-MAKEOVER gør det nemt for dig.

Du bliver guidet hele vejen, så der slet ikke bliver plads til undskyldninger og overspringshandlinger. Du får alt præsenteret i bittesmå, overkommelige bidder og refleksioner. Jeg stiller spørgsmålene. Det eneste du skal, er at lytte og tænke over svarene. Ingen stress. Jeg har endda skrevet spørgsmålene ned for dig, så du ikke behøver tage noter undervejs. Jeg sørger også for, at alt hvad jeg siger i løbet af MAJ MAKEOVER bliver optaget, så du kan lytte – præcis når det passer dig – og flere gange, hvis du har brug for det. Og så får du et onlinefællesskab i form af en lukket FB-gruppe, hvor du kan dele dine tanker, indsigter og spørgsmål i løbet af hele maj måned. Jeg administrerer, læser med og bidrager.

Det er overskueligt og overkommeligt.

I MAJ MAKEOVER har jeg udvalgt 8 refleksioner, der er tilpas enkle til at man kan overskue dem – men samtidig dybe nok til at de rykker. Det er fokus på de små ting, der – akkumuleret set over en hel måned – gør en stor forskel.

Hvis du har tænkt, at det ville være dejligt, hvis bare der kom nogen og hev dig ud af dit hverdagstrummerum og tvang dig til at gøre noget andet, end det du plejer, er MAJ-MAKEOVER som skabt til dig.

Du lærer:
 • Hvad den lyse skygge er
 • Hvordan du finder dine lyse skygger
 • Hvordan du – helt konkret – integrerer og generobrer dine lyse skygger
 • At kunne skifte perspektiv og fokusere på det, der fungerer (det gode, smukke, dejlige, kærlige)
 • Hvordan du prioriterer det gode, smukke, dejlige, kærlige helt lavpraktisk i din hverdag – fremover
Derudover får du:
 • 8 små, ultrakorte opkald med hver deres tema. 8 love bombs. 

Du kan også se dem som 8 kærlige morgenvækninger. Små remindere om det du godt ved, der er vigtigt at huske, men ofte selv glemmer når hverdagen kører. 8 små overskuelige – men vigtige – refleksioner. 8 spørgsmål, der vækker dig og åbner op for mere af det gode i dit liv.

Du får også:
 • Dagbogsark
 • Liste over lyse skygger
 • En kort morgenvisualisering
 • En kort aftenvisualisering
 • En mød din lyse skygge visualisering
 • Adgang til en lukket FB-gruppe
Hvor meget tid skal du afsætte?
 • En times live onlinekursus i starten af maj og en time i slutningen af maj.
 • Og derudover 8 x 15 minutters morgen-minikurser i løbet af maj.
 • Dine egne refleksioner kan også klares på max 15 minutter.

Du har tiden. Alt er lavet for dig. Du skal bare lytte og reflektere.

Og er der dage, hvor du ikke har tid, så behøver du ikke stresse over det. Alt bliver optaget. Du lytter bare når det passer dig. Materialet går ingen steder.

Du kan lytte til Maj Makeover når som helst, men du kan kun købe Maj Makeover én gang om året.

Her er programmet:

1/5: Velkommen til lyset! (60 min)
4/5: Makeover 1 (15 min)
7/5: Makeover 2 (15 min)
11/5: Makeover 3 (15 min)
13/5: Makeover 4 (15 min)
15/5: Makeover 5 (15 min)
19/5: Makeover 6 (15 min)
22/5: Makeover 7 (15 min)
25/5: Makeover 8 (15 min)
27/5: Keep shining! (60 min)

Hvordan foregår det?

Alle opkald er kl. 8. om morgenen. Der præsenterer jeg dagens refleksion. Short and sweet. Det foregår live med mig på telefonen. Kan (eller vil) du ikke være med live, så får du optagelsen og dagens refleksioner på mail allerede en halv time efter hvert opkald, så du kan lytte fx i din frokostpause, i toget eller bilen på vej hjem, når du går tur med hunden eller når børnene sover. Du bestemmer.

Du får også:

11196594_10152990488624818_1764296483_o

 • en makeover-dagbog. Et smukt ark, du kan printe hver dag og holde status over dagen og dagens specifikke refleksion. Der er også plads til at skrive hvad du bl.a. har glædet dig over og hvad du anerkender dig selv for hver dag. Et totalt feel-good ark.
 • en kort, guidet morgenvisualisering indtalt af mig. Dejlig måde at starte dagen på. Med ro, overblik og overskud.
 • en kort, guidet aftenvisualisering indtalt af mig. Den ideelle måde at afslutte dagen på. Med taknemmelighed og anerkendelse.
 • en visualisering, hvor jeg guider dig til at møde din lyse skygge. Det er en visualisering, du kan høre igen og igen, for det vil ændre sig dagligt, hvad det er for en særlig egenskab, der kalder på lidt lys, hos dig.
 • en pdf med mere end 200 lyse skygger. Lige til at downloade eller printe med det samme, når du køber. Så kan du smugstarte allerede nu – og tjekke hvilke egenskaber, du har brug for eller lyst til at tage hjem/eje/integrere/slutte fred med/udforske.

Alle disse ting er yours to keep, når du køber MAJ MAKEOVER.

Din investering:

995,-

for 31-dages selvtillidsboost. For at blive mindet om alt det, der er særligt ved dig. Det elskelige, det værdifulde, det smukke, det fine og det uforløste, der venter på at blive sat fri.

Tilmeld dig nu

(Du kan også betale i 2 rater, hvis der er lidt for mange konfirmationer i maj …)

Spørgsmål & svar:

Men Pernille, kommer det ikke til at gå for stærkt med flere temaer om ugen?
Der er en kæmpe værdi i at holde momentum. Ofte får vi ikke arbejdet dybere eller tænkt mere, fordi vi har en uge (eller en måned) til at gøre noget. Nogle gange sker der endda det, at vi går død i processen, hvis vi har for lang tid.

Der er fordele og ulemper ved begge dele (kort tid imellem nye temaer/lang tid imellem temaer). Dette forløb er nøje tilrettelagt efter, at du kun har få dage til hvert tema. Du bliver ikke overbebyrdet med opgaver, men får lige præcis nok til at blive inspireret – både til refleksion og handling. Og så får du lov at komme omkring mange vigtige spørgsmål på kun en måned.

Men Pernille, er 15 minutter ikke meget kort tid?
Tjo. Men jeg tvivler på, at du har meget mere tid. Og jeg kan sagtens få sagt det, der skal siges og præsentere det, du skal tænke over på et kvarter. Det er lidt ligesom at have en træner, der lige giver dig en hurtig peptalk, så du holder snuden i sporet hver anden dag. Du kan ikke holde ud at høre på mere end 15 minutters peptalk. Promise. Og faktisk peptalker jeg sjældent. Det foregår i roligt tempo med normal stemmeføring.

Jeg bliver i øvrigt altid længere på linjen, hvis du har spørgsmål, du gerne vil stille mig efter “det officielle 15-minutters program”. Men du KAN hoppe af og komme videre i din morgen efter et kvarter.

Hvordan er det nu det fungerer sådan rent teknisk?
Det er nemt. Det fungerer på den måde, at du får et telefonnummer og en personlig pinkode af mig – og ringer op til et helt almindeligt telefonnummer. Og så er du med på linjen i en slags virtuelt klasselokale, hvor jeg kan “mute” alle. Du kan “række hånden op” og tale, når jeg “unmuter” dig. Det hele er meget civiliseret. Og altså utrolig nemt. Det eneste det kræver, er en telefon og/eller en computer. Hvis du ikke kan være med live på opkaldene, kan du lytte til optagelsen bagefter. Du kan sagtens lytte med, selvom du fx er på vej til arbejde. Du er mutet, så ingen andre kan høre dig (med mindre du “rækker hånden op” og beder om taletid).

Åh gud, skal jeg så tidligt op i weekenderne for at være med?
Nej. Vi holder fri i weekenderne. Sov du bare videre.

Jeg har været med på Maj Makeover før. Er det det samme?
Nej. Alle 8 refleksioner er nye.

Sig det lige igen. Sådan helt kortfattet. Hvordan var det nu?

 • En måneds makeover.
 • Vi starter fredag den 3. maj med 1 times Velkommen til lyset! opkald med fokus på den (og din!) lyse skygge.
 • Derefter er der 8 x15 minutters makeover-opkald med mig fordelt over maj måned. 8 forskellige temaer.
 • Vi slutter forløbet med 1 times Keep Shining! opkald.
 • Du får optagelser og refleksioner (pdf) til alle opkald.
 • Du kan være aktiv i Facebookgruppen – eller helt anonym.
 • Alle opkald bliver optaget, så du kan lytte, når det passer dig bedst.

Lad løjerne begynde. Ud i lyset.
Vi ses på Makeover!

 

Tidligere deltagere:

“Det var såååå dejligt!”

“Dette forløb vil jeg gerne anbefale. Hvad det ikke satte gang i er nærmest ubeskriveligt. En af de bedste investeringer i mit eget liv.”

majmakeover_uweb