Shadow Process
Debbie Fords anerkendte 3-dages skyggeretreat. Nu på dansk – ledet af Pernille Melsted.

sp19

Hvad er The Shadow Process?
Konfronterende og kærlig.
Dyb og mørk.
Frisættende og let.
Tårer og grin.
The Shadow Process er en af de workshops, der er svære er beskrive, men som måske bedst beskrives via andres fortællinger (se —->)

The Shadow Process Workshop er en ny begyndelse.
Det er en tre-dages udforskning af alt det, der holder dig tilbage fra at være den, du gerne vil være. En udforskning af alt det, der står i skyggen. En udforskning af hemmeligheder, projektioner, skam og vrede. Men også en udforskning og genopdagelse af uforløste drømme og uudnyttede resourcer og egenskaber.

The Shadow Process er også Debbie Fords livsværk. Hun skabte workshoppen for over 15 år siden, og selvom Debbie ikke selv er her til at levere den, lever budskabet videre; Don’t be afraid of the dark. You can’t change what you are not willing to face.

Workshoppen bliver ledet på dansk af Pernille Melsted og afholdes kun én gang om året.

The Shadow Process er en tryg, dybdegående, gennemprøvet process, der består af tre faser:

1) unconcealing
2) owning
3) embracing

Med andre ord:
afdæk (det, der er gemt i skyggen),
tag ejerskab (for det fornægtede)
og rum (alt hvad du er).

I løbet af tre dage kommer du full circle fra mørke, skam og vrede til accept, tilgivelse, frihed og masser af lys for enden af tunnelen.

Carl Jung, den oprindelige skyggemester, sagde:

“Emotion is the chief source of all becoming-conscious. There can be no transforming of darkness into light and of apathy into movement without emotion.”

The Shadow Process er en workshop, der i dén grad handler om emotions – følelser.

Især dem, vi har undertrykt, gemt, skjult eller fortrængt. Og derfor er det også en workshop, der ikke handler om at tænke og analysere, men om at mærke.

Du bliver ledt gennem guidede visualiseringsøvelser, du får tid til at processere og en sjælden mulighed for at være alene med dig selv i et rum fuld af andre. Du lukker øjnene. Du lytter. Du mærker. Og du rækker hånden op, hvis du vil have Kleenex.

Du er helt tiden i din egen process. Pauserne er ‘silent breaks’. Ingen small talk. Ingen rundkredsøvelser, hvor du skal præsentere dig selv. Du er ’historieløs’ på The Shadow Process – forstået på den måde, at du kun kender de andre deltageres fornavne.

Du får nærende måltider, du bliver passet på og støttet af et team af erfarne assistenter, der alle er uddannet af Debbie Ford. Du er på alle måder i trygge, kompetente hænder.

Hvornår har du sidst været alene med dig selv i tre dage – uden tv, telefon, internet, facebook, indkøb, madlavning og andre praktiske gøremål?

Hvornår har du sidst været stille og intim med dig selv i tre dage? 

Hvornår har du sidst givet plads til det, der ligger under overfladen og ulmer? 

The Shadow Process er på mange måder et retreat – og på samme tid en virkelig effektiv detox – af gammelt møg, gamle tanker, gamle overbevisninger og gamle forestillinger om hvem du er og ikke er og hvad du kan og ikke kan.

Du forlader weekenden med nye øjne og ører, en ny forståelse af dig selv (og andre) og en følelse af ydmyghed, dyb taknemmelighed, fred og ikke mindst frihed. Frihed til at være den, du er. Og til at gøre det, du godt ved, du skal gøre.

Vi glæder os til at se dig på The Shadow Process!

Pernille & team

*Pernille Melsted er en ud af kun tre personer på verdensplan, der er uddannet personligt at Debbie Ford til at lede The Shadow Process. Pernille har ledet workshoppen sammen med Debbie Ford fem gange i København i perioden 2008 – 2012. Det er fjerde gang at The Shadow Process udbydes på dansk.

 

Alt det praktiske:

Hvor afholdes The Shadow Process den 7. – 9. juni, 2019?
The Shadow Process afholdes på Comwell Borupgaard i smukke, sommerramte Nordsjælland. Hotellet er et spahotel med tip-top faciliteter og vinder af “Årets møde- & eventsted. Bedste service & bedste kulinariske oplevelse”. Comwell, Borupgaard ligger tæt på Snekkersten station. Adressen er Nørrevej 80, 3070 Snekkersten. Se kort

snekkersten-om-hotellet-710

Hvordan kommer jeg til Comwell, Borupgaard?
Kommer du med toget fra Fyn eller Jylland, er det nemmeste at stå af på Københavns Hovedbnanegård og skifte til kystbanen i retning mod Helsingør. Det tager ca. 45 minutter med toget fra Hovedbanegården til Snekkersten station og derefter få minutter at gå til Comwell Borupgaard. Ca. 55 minutter fra Kastrup Lufthavn med toget mod Helsingør.

Parkering på Comwell Borupgaard er gratis.

Hvad tid starter og slutter workshoppen?
Du skal indregistreres til workshoppen fredag formiddag i tidsrummet kl. 13.00 – 13.30. Workshoppen starter præcis kl. 14.00 om fredagen og varer til ca. kl. 21.30. Om lørdagen er der workshop fra 9.00 – ca. 21.30, og søndag fra kl. 9.00 –17.00.

Hvor mange deltagere er der på workshoppen?
Der er max plads til 80 deltagere på Comwell Borupgaard. Antallet betyder ikke noget for dit udbytte af workshoppen, da du på mange måder er i din egen process.

Hvad koster det at deltage i The Shadow Process?
Prisen for workshoppen er 6.590 kr.

Kursusprisen inkluderer fuld forplejning:

  • snacks og drikkevarer
  • 2-retters aftenmenu fredag
  • Frokostbuffet lørdag
  • 2-retters aftenmenu lørdag
  • Frokostbuffet søndag

Når du bor på hotellet er dejligt morgenmadsbuffet også inkluderet. Der er mulighed for at vælge vegetarisk menu. Dette oplyses ved tilmelding.


EARLY BIRD pris indtil 1. november, 2018:
Spar 1.000 kr. 6.590 kr.
Kun 5.590 kr.
*Gælder kun ved betaling af det fulde beløb

TILMELD DIG NU TIL EARLY BIRD PRIS

Det er også muligt at betale i rater.

Du kan betale i 6 rater (a 1.150 kr.) udløber 1. januar, 2019
Du kan betale i 5 rater (a 1.380 kr.) udløber 1. februar, 2019
Du kan betale i 4 rater (a 1.700 kr.) udløber 1. marts, 2019
Du kan betale i 3 rater (a 2.250 kr.) udløber 1. april, 2019
Du kan betale i 2 rater (a 3.350 kr.) udløber 1. maj, 2019

1. rate betales ved tilmelding. De efterfølgende rater trækkes automatisk hver 30. dag. Du får en faktura for hver trækning direkte i din mailboks.
EAN-tilmelding er også muligt. Skriv til hello@pernillemelsted.com med alle oplysninger.

TILMELD DIG MED RATEBETALING (inkluderer ikke Early Bird-prisen)

Tilmelding er bindende. Du kan få refunderet dit kursusbeløb op til 30 dage efter dit køb.
Du er velkommen til at give eller sælge din plads videre.

Har du deltaget på The Shadow Process før og vil være med igen?
Så er din pris kun 4.500 kr. Du skal skrive hvornår du deltog sidst ved tilmelding. Der er ikke ratebetalingsmulighed her.

TILMELD MIG NU. JEG HAR DELTAGET FØR PÅ SHADOW PROCESS

Er overnatning inkluderet i prisen?
Nej, overnatning er ikke inkluderet i prisen. Jeg anbefaler på det allervarmeste at du overnatter på Comwell, Borupgaard for at få det maksimale udbytte, da workshoppen er meget intensiv. Du vil være meget træt om aftenen og have brug for alenetid.

Prisen for et enkeltværelse på Comwell, Borupgaard er for Shadow Process deltagere 1.095 kr. Et dobbeltværelse koster 1.295 kr. Begge priser inkluderer stor og superlækker morgenmadsbuffet og gratis adgang til hotellets lækre Aquaspa-faciliteter (bl.a. udendørs boblebad, natursauna med udsigt over spaparken og søen, dampbad m.m.). Der bliver ikke tid til spa under workshoppen (dvs. fra fredag kl. 13 til søndag kl. 17.00), men før og efter er du velkommen til at benytte faciliteterne, hvis du bor på hotellet.

Skriv direkte til Jeanette Dyrlund hos Comwell på dyrlund@comwell.dk for at få denne specialpris. Referér til “Shadow Process”.

Der er afsat en “blok” af værelser til os. Når disse værelser er solgt, kan vi hverken garantere pris eller værelser. Derfor; reserver i god tid. Du betaler først for værelset, når du checker ud.

images-11

Vil du gerne dele værelse med en anden?
Skriv til Jeanette på dyrlund@comwell.dk. Hun vil gerne finde en “roomie” til dig, der også deltager på workshoppen. I får naturligvis enkeltsenge.

NB. Vi ikke har noget med overnatning/booking af hotel at gøre. Vi står kun for selve workshoppen. Hvis du har spørgsmål til overnatning, værelser, faciliteter osv. skal du kontakte Comwell direkte eller tjekke Comwell Borupsgaards hjemmeside.

Mail:dyrlund@comwell.dk
Telefon: 48380333

borupgaard710x315

Har du yderligere spørgsmål til selve workshoppen?
Skriv til min erfarne Shadow Process Assistent og Mentorcoach Annika Leschly på annika@annikaleschly.com

Hvad kræver det at deltage i The Shadow Process?
1) Du skal udfylde det spørgeskema du får ved tilmelding

2) Du skal have læst Debbie Fords bog Kast lys over skyggen. Den er udgivet på Borgens forlag, og kan købes eller bestilles hjem fra alle landets boghandlere eller via Borgens bogklub. Eller lånes på biblioteket.

3) Derudover er det påkrævet, at du er i stand til at deltage i hele workshoppen. Du kan ikke møde senere eller gå tidligere nogen af dagene.

Tidligere deltagere på Shadow Process siger:

Tak for en weekend, der slog alle forventninger.

Åh, det var dejligt. Trygt. Kærligt. Inspirerende. Stort.

Jeg har fået en en ro inde i mig selv jeg ikke har følt før. Den weekend var ligesom den manglende brik i en lang proces for at blive et helt menneske .
Jeg har bare været mere glad siden, jeg ikke haft brug for at forstille mig og ignorere tegn på ubehag. Jeg føler jeg er blevet bedre til bare være – være mere ligeglad på den gode måde. Når kloge Åge, kritiske Kirsten eller kontrol Karl viser deres velkendte ansigt, smiler jeg for mig selv og anerkender, at de har en god intention , men de må godt holde fri lige nu. – Tænk sig at komme så langt, at jeg kan gennemskue mig selv i situationen – og ikke mindst bare rumme det der kommer, uden at udleve det. Og jeg får så mange positive tilbagemeldinger fra folk om, at jeg er så afslappet og behagelig at være sammen med.
Kære Pernille og i andre; af hjertet TAK. Den gode proces fortsætter her.

Tusind tak for en fantastisk weekend – for stilhed og råb, vrede og tilgivelse, mørket og lyset, for fællesskab og plads til individet. Tak for jer! Og tak til Pernille og resten af hjælperne for jeres kærlige måde at føre os igennem processen.

Mange tak til jer allesammen fordi I har været der for mig. Det har været en fantastisk weekend på mange måder.

Det var en super weekend og tak til alle. Der var ikke mulighed for procrastination, og det at være fanget i processen var med til at give helheden.

Tak til alle – både deltagere, assistenter og dig Pernille – for at tage mig på min livs rejse. Jeg har aldrig haft det så fysisk dårligt tre dage i træk – og jeg har aldrig i mit liv været så let i hovedet og på skuldrene som da jeg tog hjem søndag aften. Jeg følte mig SÅ elsket og SÅ tryg til trods for, at jeg befandt mig på vand så dybt, at jeg ikke kunne bunde.

Tak for en fantastisk weekend, som på alle måder var meget tryg.

Tak til dig, Pernille, fordi du bare var fantastisk og det virkede som om, at du aldrig havde bestilt andet end at afholde Shadow Process.

Tak for en ubeskrivelig weekend.

Jeg troede, at jeg ville være vildt træt i går, men jeg havde simpelthen SÅ meget energi, så jeg fik ordnet en masse og jeg var bare glad helt inde i cellerne. At forløse og tage mine skygger tilbage til mig selv, har frisat en enorm glæde og indre ro. Jeg er så TAKNEMMELIG.

Takker af hele mit hjerte for en weekend jeg ALDRIG kommer til at glemme. Tak for alle jer der har delt med mig og som jeg har delt med, der sidder et lille stykke af dig i mit indre som gør jeg føler jeg er blevet en del af en større og stærkere helhed. Pernille du er blevet en, der har sat dine helt unikke fodspor i mit hjerte for evigt og jeg vil altid huske dig og det, du har lært mig. Det er jeg dig dybt taknemmelig for.

Tak til Pernille og hele teamet for en helt fantastisk og inspirerende weekend.

For mig føles det som om alle brikkerne i det puslespil der er mig, er blevet kastet op i luften – og er på vej ned igen – for at finde en endnu bedre plads end før. Jeg føler mig allerede mere hel, mere klar men også utroligt tyndhudet og følsom. Og ved, at det vil påvirke mit liv fremover. Jeg vil takke for et super godt arrangement, hvor alt fungerede så fantastisk godt. Det, at der var så mange assistenter, gav ekstra tryghed. Pernille – du stråler – og jeg bliver så rørt!

Tusind tak for en fantastisk, hård, rørende, dyb, indsigtsfuld og helt speciel weekend, jeg aldrig glemmer. 

TAK TAK TAK for en helt unik weekend. Jeg mærker nu en indre ro og styrke, som ikke har været der før. Det er så svært at sætte ord på, men noget har ændret sig, og jeg har bare en klar følelse af, at jeg ikke er den samme som før.

Har været høj på kærlighed og rummelighed og indre stilhed siden – så dejligt og og hjertet tak til alle jer, der har delt, gjort weekenden fantastisk og udbyttet endnu større!

Hvilken weekend! De fedeste, hårdeste, mest vanvittige og smukkeste oplevelser jeg har haft længe…

Det var stort og fantatisk, kærligt, dybt, rørende og trygt.

Takker også alle jer modige, skønne og vidunderlige mennesker – det var så fedt med så meget åbenhed og nærvær  Og Pernille – jeg er blød om hjertet over din ro, varme og den måde du klogt og kærligt ledte os genenm Skygge processen. Jeg følte mig så tryg og rummet. Tak.

Interesseret i at vide mere om skyggearbejde?

 

Se Pernilles Shadow School – 9 korte videoer om skyggearbejde

Download Pernilles 16 sider gratis guide til skyggearbejde